Tavoitteet 2020


2020 tulee olemaan taas myllerrysten vuosi. Kysymysmerkkejä tuntuu olevan enemmän kuin vastauksia, sillä keväällä häämöttää valmistuminen maisteriksi ja edessä on työpaikan etsiminen ja muutto. Sitä tapahtuuko muutta kaupungin sisäisesti vai jonnekin kauemmas, ei voi tietää ennen kuin työpaikasta on tietoa. Ainoat asiat, jotka tiedän ovat se, että viimeistään vuoden lopussa on muutettava kun asumisoikeus opiskelija-asunnossa loppuu puoli vuotta valmistumisesta ja se, etten halua enää mennä kesäksi vanhaan turvalliseen kesätyöpaikkaani vuodeosaston sairaanhoitajana.

Joten tavoitteet 2020 ovat aika yleisluontoisia.

-uusi, haastava ja kiva työpaikka heinäkuun alkuun mennessä.

-tavaroiden massiivinen karsiminen ennen muuttoa

-onnistunut muutto mukavaan uuteen asuntoon. Toiveena parveke, ei ammetta ja riittävän tilava kylppäri ja keittiö.

-lisää liikuntaa

-riittävästi kirjoja

-olla menettämättä yöunia kaiken uuden edessä

-saada järjestettyä yhdet pienet vuosijuhlat alkuvuodesta sekoamatta

-säästää ASP-tilille niin, että voin halutessani ostaa itselleni 30-v lahjaksi asunnon jostain muualtakin kuin Outokummusta. Tosin joskus erakoituminen lahoavaan mummon mökkiin keskelle ei mitään, kuulostaa jopa houkuttelevalta.

Mitä tavoitteita tai uuden vuoden lupauksia te asetitte uudelle vuodelle ja vuosikymmenelle?

Kommentit

  1. Nauroin ääneen kohdalle "muualta kuin Outokummusta"�� uuden vuoden lupauksiin en usko,ne ei pidä koskaan,tavotteita sen sijaan asetin: aloitan amk-opiskelut joten niiden suorittaminen kunnialla ja nyt näiden alkaneiden "ruuhkavuosien" (inhoan tuota sanaa) ruuhkattomiksi tekeminen. Samalla yritän myös parantaa syömisiäni,joten jonkinlainen pysyvä kevennysprojekti myöskin luvassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie