Suolaista ja makeaa 1/2020

Viikonlopun alkuun hiukan herkkuja. Uutuksia oli taas tullut useampia hyllyyn.


Suolaisenmakeissa uutuuksissa oli tarjolla Hot Rod Choco ja Suffeli Salty Snacks. Hot Rod sipsit ovat saaneet siis suklaakuorrutuksen Pandan suklaalla. Suffelikin on suolaisen sisuksen.


Olen aikaisemminkin maistellut näitä Taffelin suklaakuorrutettuja sipsejä (täällä ja täällä). Ja edelleenkään en itse oikein välitä mausta tai koostumuksesta. Suklaata on liian vähän ja toisaalta myöskään sipsin suolaisuus, saatikka paprika tai savu, ei tule kunnolla esiin. Katosivat kyllä kavereiden suihin kun maistatin näitä.

Suolainen Suffeli oli mielestäni parempi kuin Hot Rod mutta senkin kohdalla valitsen mieluummin perinteisen Suffeli Puffin tai vielä ennemmin ihan tavan Suffeli-patukan. Nämä olivat vähän mitäänsanomattomia.


Makeaakin oli tullut montaa makua.


Turkinpippuri Soft & Salty on jännä. Odotin noitapilliä (näyttää ihan siltä) mutta pinta ei maistu oikein miltään ja sisällys aukeaa samalla tavalla kun kovissa ja maistuu samalta. Eli polttelee kivasti suussa ja kurkussa. Herkkään suuhuni loppujen lopuksi aika ärhäkkä.


Kettujahan sai jo aikaisemmin irttarina mutta nyt ne tulivat omana pussinaan myyntiin. Alkuun olin edelleen ihan että määh, mutta mitä nälkäisempi olin ja mitä kauemmin ketut olivat seisseet pöydällä, sitä paremmalta ne alkoivat maistua. Ja perinteisen Pihlajakarkin maku tuli parhaiten esiin vasta näiden seistyä ja kuivuttua vähän aikaa.


Herra Hakkaraisen Xylitol-pastilleista on tullut täyttöpakkaus, joka sisätää sekä päärynän, että mansikan makuisia xylitol-pastilleja. Päärynöistä tykkään itse enemmän mutta mansikatkin menettelevät. Täyttöpakkaus on ihan fiksu verrattuna siihen, että ostaisi aina uuden kovamuovisen rasian. Tykkään Herra Hakkaraisista, koska ne sulavat suussa eikä niitä ole pakko pureskella kuten joitan xylitol-pastilleja. Lisäksi ovat hyvän makuisia. Pyrin itse käyttämään vähemmän purkkaa ja enemmän xylitol-pastilleja, koska purkan jauhaminen närästää enemmän.

Joko teillä on maisteltu näitä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie