torstai 1. helmikuuta 2018

Tammikuun loppuneet


Tammikuun pino jäi aika pieneksi ihan koska olin laiska enkä jaksanut meikata suurimpana osana päivistä ja kropankin rasvaus jäi.


Yver Rocherin Cranberry & Almond exfoliating shower gel oli 2016 kausituote ja käytin sen nyt vihdoin viimein pois. Ei hirvittävän kuoriva, mutta työpäivän jälkeen ihan kiva tuote pestä kaikki pois.
YR marvelous Berries käsisaippua oli viime vuoden kausituote. Melko mieto, hyväntuoksuinen käsisaippua. Tykkäsin ja pullokin on näppärän kokoinen, joten jätän jemmaan.
Vitality´s Intensive dermo-calming soothing shampoo tuli joskus ostettua i love me- messuilta ja jäi jemmaan odottamaan. Oli kyllä ihan positiivinen yllätys, pesi sopivasti kuivan luonnonkiharan ja sopi päähanalleni. Tämä on tarkoitettu nimenomaan rauhoittamaan päänahkaa ja vähemmän kyllä kutisi kun tätä käytti.Avon Care Smoothing olive oil käsivoide oli viimeinen tuubi mitä jemmasta löytyi. Muutama näitä tulikin käytettyä. Hintansa väärti mutta kierrekorkista en tykkää.
The Body Shop Frosted Berries hand cream tuoksui hyvälle ja imeytyi nopeasti. Jotenkin vaan en kehtaa käyttää tätä kotona koska on niin paljon kalliimpaa kuin muut käsivoiteet.
YR White Vanilla (2017 kausituote) käsivoide tuoksui miedosti vaniljalle. Ihan ok peruskäsivoide. Aika monta tuubia näitäkin on mennyt eri tuoksuissa. Huomaa käsivoiteen kulutuksessa, että on töissä ollut ja kotona joutunut löträämään voiteella.


Lumene Bright now vitamin c bb serum on vanhaa kokoelmaa. Kirkastava ja aavistuksen kosteuttava seerumi toimi aamukäytössä.
Clinique moisture surge overnight maskista olikin jo aikaisemmin puhetta. Ihan hyvä mutta Herbinan hinta-laatusuhdetta parempaa ei ole. Isompi tuubi kuitenkin tätäkin jemmassa.


Nyx butter gloss sävyt Apple Strudel ja Peaches and Cream olivat mukana töissä. Miellyttävän tuntuisia mutta levittyvät epätasaisesti.
Essence growth boosting drops ainakin tuntui hyvältä kuivilla kynsinauhoilla. Ainakin jonkun verran kosteuttikin kun käytin keskimäärin kahdesti päivässä.


Dermosilin näytteistä käytin:
Spa & Sauna Hand & Foot night care toimi käsirasvana ihan hyvin.
Hand cream myös ok.
Beautiful summer legs riitti yhteen kertaan joten ei hirveästi sanottavaa, ihan ok.
After sun lotion kävi myös kosteusvoiteesta talvella.
Soothing Anti-redness cream oli hyvä päivävoide, voisin ostaa ihan täysikokoisena jos olisi tarvetta päivävoiteelle.


Iisi kosteuspyyhkeet loppuivat taas. Nyt ostin tilalle isomman paketin vauvapyyhkeitä kun käytän vain käsien putsaukseen meikatessa.
Lumene Lähde Overnight Creamista tykkäsin, jos ei olisi kymmentä purkkia jonossa, voisin ostaa.
Nivea Cherry Blossom tuoksui hyvältä, voisin ostaa.
Biotherm Blue therapy cream in oil ei oikein iskenyt. Cream in oil koostumus oli vähän hankala ja en huomannut eroa muihin kosteusvoiteisiin niin, että lähtisin maksamaan tästä.

Helmikuulle näyttäisikin tulevan sitten iso läjä loppuneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti