Kokeilussa L.O.V


Tilasin edellisessä Kosmeti4less- tilauksessa kokeiluun valikoimiin tullutta L.O.V- sarjaa. Kyseessä on ilmeisesti saksalainen firma ja tuotteet on tehty Italiassa.


Nyt kokeilin The forbidden dramatic volume mascara black waterproof -ripsaria, LipAffair metallic huulipunaa sävyssä Bronze Sculpting ja EyeVotion luxurious eyeshadow palettea sävyssä 720 Devoted to metallics.


Paletti on oikeasti tukevin ikinä. Ulkokuori on silikonia, samoin sarana. Painavakin on kokoisekseen.


Yhden miinuksen annan siitä, että vaalea matta puuttuu, muuten tykkään sävyvalikoimasta. Vasemmalla tumma ruskea on matta, muuta shimmerisiä. Hintaa paletilla 14,95€.



Huulipunasta tykkäsin. Pysyvyys ei tietenkään matta tai nestemäisille punille pysty mutta helppo levittää ja miellyttävä huulilla. Punainen on mutta nimensä mukaisesti pronssiin taittava. Hintaa 9,95€. Kuvat eivät kyllä anna kunniaa metallipunalle.


Luomiväristäkään ei hirveästi näy sävyt kun ulkona on harmaan valkea päivä ja valoon todella kylmää.


Ripsivärin harja on mallia Barbie-tiimalasi ja massa todella kuivaa. Aika helposti kuitenkin ripsille asettui ja kerran ripsikammalla läpikäyminen riitti. Aavistuksen karisi päivän mittaan poskille. Massa on kuitenkin sen verta kuivaa, että lähinnä värjää ripset mustaksi ja aavistuksen tuo massaa mutta en kyllä kielletystä voluumista puhuisi. Mutta kun itsellä ei ollut vedenkestävää ripsaria ja käytän sitä vain kunnon lumipyryssä niin tämä pelittää kyllä sen mitä tarvitsee. Poistamiseen tarvitsee vedenkestävän meikinpoistoaineen. Ripsarin hinta 9,95€.



L.O.Vn oma nettikauppa toimittaa vain Saksaan, mutta Kosmetik4less toimittaa myös Suomeen.
Koodilla LOV20 saa merkistä -20% kuun loppuun asti.




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie