Catrice Prisma Chrome huulipunat ja muita upeita uutuuksia

Osa Catricen uutuuksista oli jo hyllyssä Kuopion Carlsonilla ja ensi viikolla pitäisi tulla myyntiin myös essencen kevät uutuudet. Tein jo hyviä löytöjä mutta tiedättehän, että kun tuote on upea, niin kameran ääressä häärää rähmäkäpälä, joka ei millään saa kuviin tuotua sitä hienoutta.


Ostin uuden puuterin, All matt Plus Shine Control Powder uudessa sävyssä Transparent. Tätä en vielä ehtinyt kokeilemaan. Uusia Spectra Light kynsilakkoja en myöskään ehtinyt testata mutta upean näköisiä pullossa.


Galactic Highlighter drops on ruusunpunertava nestemäinen highlighter.


Ja Dewy Wetlook Stick on ehkä halvimman näköinen highlighter stick ever.


Mutta nämä ovat aivan upeita. Galactic tipat vasemmalla punertavana ja dewy stick näyttää oikeasti iholla aivan märältä, kuva ei anna yhtään oikeutta.



Prisma Chrome huulipunia on olemassa kahdeksaa sävyä, itse sorruin ostamaan valikoimassa näkemäni kuusi sävyä. Päälle päin aivan kahjon oloisia sävyjä, mutta onneksi en luottanut puikon päätyyn tai ensivaikutelmaan.


Alhaalta ylöspäin 010 Good nudes!, 020 Copperchella, 030 Meet Violeta, 040 Blue & Berry's,  050 Mystical Mermaid ja 060 Rusty Rose.

Seuraavat kuvat eivät sovellu hyvää kuvanlaatua odottaville lukijoille.

 010 Good nudes!

 020 Copperchella
 
 030 Meet Violeta

 040 Blue & Berry's

 050 Mystical Mermaid

 060 Rusty Rose


Ultimate Dark Lip Glow 010 One Shade Fits All on kevään uutuus kummajainen. Väriä vaihtavat huulipunat ovat olleet sen verran jo pinnalla, että alkavat olla ehkä jo out mutta tämä on kiva. Vahvistaa huulten väriä reagoimalla pH-arvoon ja yllärillä pinkkiin suuntaan kuten oikeastaan kaikki pH-reagenttihuulipunat. Jättää kuitenkin hyvän stainin eli väri säilyy pitkään. Mielestäni alahuuli jäi tummemmaksi kuin ylähuuli, tosin olin testannut kaikki muut huulipunat ensin. Mutta myös Catricen nettisivulla kuvassa näyttää, että huulet olisivat vähän eri sävyiset. Pitää jatkaa testailua.

Lomailen ensi viikolla enkä lupaa mitään postaustahdista. Lomafiiliksiä voi kuitenkin seurailla Instagramissa @kosoliina

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie