maanantai 5. helmikuuta 2018

Shoppailua Viking Gracella

Olin siis viikonloppuna risteilemässä. Olin varautunut suurempiinkin kosmetiikkaostoksiin, mutta loppujen lopuksi yllättävän vähän kiinnostavaa Tax Freessä oli. Siitä johtuen tai huolimatta, kerkisin käydä myymälässä viidesti 24h-risteilyn aikana. Victoria´s Secretillä kävin pyörähtämässä mutta en nähnyt tarvetta ostaa ylihintaisia epäterveellisiä (keinokuitu ja pitsi eivät oikein sovi alapäälle) alushousuja (koot ovat itse asiassa mallia, toinen reisi mahtuu) tai tukea brändiä ja sen epätodellista kehonkuvaviestintää muutoinkaan.


Tämmöisellä pienellä kasalla päästiin laivasta ulos.


The Best of the Body Shop Collection oli -50% ja maksoin tästä vajaat 17€. Sisältää Vitamin E-sarjasta kosteusvoiteen 50ml, kasvoputsarin 30ml ja sy-voiteen 15ml, Moringa käsivoiteen 30ml, suihkugeelin 60ml ja body butterin 50ml sekä rainforest shine shampoo ja hoitoaine 60ml. E-vitamiinivoide on jo yksinään arvokkaampi kuin mitä koko paketista maksoin.


Käsivoidepakkaus oli myös -50€ ja sisältää kaksi tuubia hamppuvoidetta ja yhden manteli- ja yhden absinttivoiteen. Maksoin reilun kympin ja normaalistihan nämä ovat melkein kymppi per tuubi.


Clarins Instant Light Natural Lip Perfector oli sävyssä Juicy Mandarin puoleen hintaan eli kympin luokkaa. Muut sävyt olivat normihintaisia ja joistain sävyistä olisi ollut edullisempaa tuplapakkausta, mutta ajattelin kokeilla tämän sopivuutta itselle tällä.

Goshin Light´n shine huulikiillot olivat ainoa normaalihintainen kosmetiikkaostos ja sellaisenaan vähän turhan kallis mutta näitä peilillä ja valolla varustettuja huulikiiltoja ei enää löydy oikein mistään.


Ostin myös uuden lompakon, joka kustansi 34€. Katselin kyllä kalliimpiakin, mutta 50€ on lompakossa kipuraja ja tässä oli kuitenkin järkevin mallikin.


Ja ilman karkkiahan laivalta ei voi lähteä vaikka se ei kyllä oikeastaan edes edullista ole. Ja pakkaukset ovat aivat törkeän isoja yksinasuvalle valmiiksi liikaa karkkia syöneelle. Dominosuklaata en muista syöneeni ja Milkan Triolade on öklönmakeista suklaista ykköseni, jota ei saa muualta. Nallekarkit ja Kipparinpiiput ovat reissuvakkarini.

Rautatieasemalta tuli vielä käytyä pokkareita Pocket Shopista mutta ne esittelen kunhan olen lukenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti