Helmikuun Bette box

Tammikuussa oli niin hyvä alennus kolmen kuukauden Bette box -jaksosta, että oli melkein pakko tilata kokeeksi. Sain helmikuun boxin vasta tänään kun se ei mahtunutkaan keskiviikkona pakettiautomaattiin enkä eilen ehtinyt postiin sitä hakemaan.


Bette boxin taso on vaihdellut mielestäni aika paljon ja joka boxissa on tuntunut tulevan Lumenea mikä itseäni ei kyllä haittaa.


Tämän boxin kävin katsomassa jo useammasta blogista ennen kuin sain omani käsiini ja ihan tyytyväinen olen tähän.


Alennuskuponkia Lifeen en kyllä tule käyttämään.




Herbina Gloss & Shine Shampoo on ihan mieluinen, tosin shampoita on päässyt kertymään aika lailla. Tälläkin hetkellä käytössä on Herbinan syväpuhdistava shampoo.

Marc Anthony Macadamia Oil hoitoaine oli sinällään hassu, että Herbinan kohdalla suositellaan käytettävän shampoon kanssa saman sarjan hoitoainetta, mutta hyvä että ylipäänsä tuli hoitoaine mukana.


Lumenen Harmonia sarjaa on kiva päästä kokeilemaan. Turvenaamio on oikeastaan juuri sopivan kokoinen, sillä edellinen Lumenen kasvonaamio tuli varmaan LivBoxin aikaan ja on edelleen kesken. Seerumia ja kasvovoidetta olisi toisaalta voinut olla näytepusseja enemmän.


Olen suunnilleen ainoa ihminen, joka ei Carmexia ole kokeillut. Blistexiä on tullut sitten senkin edestä kulutettua, mutta en hirveästi tykkää purkkimallisista huulirasvoista.

Bio2You ravitseva tyrnivoide pantenolilla lähtee ihan mielenkiinnolla kokeiluun. Nenästä ainakin vuotaa verta jo ulkoakin päin kun on flunssan vuoksi niin kuiva, joten pitää kokeilla auttaisiko tämä.


Mentosit menettelee.

RFSU sense me oh yes! intiimigeeli on tuntunut puhututtavan somessa paljon. Mielestäni tämän tyylisiä voi tulla kerran tai kaksi vuodessa, eivät sinällään haittaa mutta eivät ole se syy miksi boxeja tilaan. Hyvähän se vaan on jos joku löytää parannusta seksielämäänsä tätä kautta, muut heittäköön suoraan roskiin ja that´s it.

Maksoin boxista vajaa 13€ ja siihen nähden olen ihan tyytyväinen, mutta jos ei kaksi seuraavaa boxia ole ihan huippuja, niin en määräaikaistilausta kyllä uusi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie