L`Oreal Paradise Extatic 2-in-1 Mascara Primer



Paradise Extatic ripsarista tykkäsin jo aikaisemmin. Nyt kaveriksi oli tullut valkoinen primer jonka luvataan boostaavan voluumia ja pituutta.


Primerissa on tasainen tuuhea harja siinä missä itse ripsarissa on aavistuksen tiimalasimainen harja.


Ilman ripsaria ripset näyttävät tältä.


Valkoinen primeri hävittää ripsiä entisestään.


Tuuheat ripset tällä kombolla kyllä saa, mutta osa taaemmista ripsistä jäi valkoisiksi kun itse ripsari ei niihin yltänyt. Koen myös hiukan vaivalloiseksi erillisen primerin käytön.



Vertailuna vanha kuva pelkällä Paradise Extatic ripsarilla laitetuista ripsistä.


Kaverina ripsarille ostin L`Oreal Color Riche Shine 112 Only in Paris, joka näyttää puikossa paljon ruskeammalta kuin huulilla. Huulilla näyttäytyy melko nude-pinkiltä. Näissä ei tosissaan ole sitä L´Orealin huulipunille tyypillistä tuoksua vaan mieto ja miellyttävä omaan nenääni hedelmäinen tuoksu. On myös hyvin miellyttävän tuntuinen huulilla.


Kännykän kamera ei kunnolla kohdista ripsiin, pitäisi etsiä sitä varten kamera joka on taas jossain. Tänään vaan ei jaksanut, kuten ei meikkipohjaakaan kun viisurit on eilen poistettu ja ikeniä kutittaa ihan kun hampaita tehdessä. Ripsari ja huulipuna riittävät vallan hyvin jäätelön ja klooriheksidiinin hakureissulle. Etenkin kun pakkasta on reilu -22 ja saa kiskoa kaiken kaman päälleen mitä kämpästä löytyy. Kohta tosin saa varautua jo aurinkorasvalla tuohon paisteeseen.

Lämpimämpiä säitä ja Paradise Extaticin waterproof -versiota odotellessa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie