Reissuostokset ja reissussa loppuneet


Kävin Joensuun Citymarketissa shoppailemassa Jutta Gustafsbergin urheiluvaatemallistoa. On asioita, joista en ole Jutan kanssa yhtä mieltä diettaamisessa mutta vaatemallistot ovat Jutalta olleet kyllä huippuja. Kun cittarissa harvoin tulee käytyä niin aikamoinen läjä lähti mukaan. Logiikka siinä, että etenkin lihavien pitäisi harrastaa liikuntaa ja siinä, että esimerkiksi tukevia urheiluliivejä ei kyllä löydy, on mysteeri. Jutan For every body by Jutta onneksi tekee kuitenkin riittävän isoa, mukavaa ja hyvännäköistä vaatetta. Suurimmasta osasta otin suurimman koon eli 50 mutta yhdet trikoot joka 46 kun haluan niiden pysyvän jalassa.

Samalla reissulla matkaan tarttui L´Orealin meikit -40% tarjouksesta Lash Paradise Extatic ripsiprimerin ja sitten oli pakko tietysti ottaa sen kanssa kokeiltavaksi itse ripsarikin. Ripsaristahan tunnetusti tykkään. Ostin myös uuden Color Riche Shine huulipunan sävyssä 112. Näiden esittelyn löydät Sannan tekemänä täältä.


Herbinan Volume tuuheuttava kuivashampoo oli pakko-ostos Tokmannilta kun mukana ollut kuivis loppui.


Hajuvesien käyttö piti lopettaa kunhan olemassa olevat hajuvedet loppuvat mutta the Body Shopin satsuma edt tuoksui niin hyvältä etten voinut vastustaa kantis -20% tarjousta. Samalla sain pienen näytteen uudesta mango body yogurtista




Reissussa loppui toissajouluna saamani Sinkkutytön salatut elämät -pakkaus, joka oli aika hirveää sotkemista. Yves Rocherin Vartalovoide - Orange Blossom Lavender Petitgrain joka oli paksua ja hyvin vahvasti laventelille tuoksuva voide. Batiste floral & fruity blush -kuivashampoo on hyvä kuivis, mie en erota tällä nenälläni näistä tuoksuja. Baby Lips electro joku oli perus baby lips, keltainen sävy näkyi aavistuksen huulilla. Pierrotin minihammastahnat on reissuvakkareita.




Sinkkutytön salatuissa elämissä oli ainekset jalkakylpyyn, silmähauteeseen ja ihonkuorintaan ja kaikki nämä vaativat veden sekoittamista yrtteihin eli melkoista sotkemista ja siivousta tuli vaikka suihkuhuoneessa näitä käytinkin. On se kauneudenhoito ennen ollut hankalaa.

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie