Nätit joululahjat

Sain vasta viikonloppuna viimeiset joululahjani kun ne koukkasivat vanhempien luona. Senpä takia esittelen niitä hiukan myöhässä.


Suurin ylläri oli tämä Sephoran easy on the eyes-luomiväripaletti.


Kuvasta ei ihan kunnolla nää, etenkin kun unohdin kalvon päälle, mutta isommat napit vasemmalla ovat kaikki mattoja ja pienemmissä on sekaisin mattoja, shimmerisiä ja glitterisiä.


Lisäksi sain koruja. 


Näissä koruissa on kotipaikkani vaakunatunnus.


Kokeilin Easy on the eyesia ja vaikka YouTubessa palettia ei kovin kehuttu, niin ainakin ne sävyt mitä itse kokeilin tuntuivat ihan käytettäviltä. Eivät ihan huippulaatua, mutta kunnon pohjustuksella sai arkimeikin tehtyä nätisti ja helposti.


Samalla tuli kokeiltua joulukalentereista tulleita tuotteita. MuRin baked highlighter Rejuvenate on kohtalaisen glitterinen ja kultainen, aika varovainen saa olla levityksessä. MuRin bronzer on pigmentiltä kevyt, mutta silti sain jonkun ruskean täplän naamaani vaikka varovasti kokeilin. Essencen I 💗 extreme- ripsarissa on kyllä todella extremen kokoinen harja mutta yllättävän helposti sillä sai siistit ripset, luvattua hullua voluumia en ainakaan ensimmäisellä kerralla saanut ripsiini. Mattapuna Rer-y or not? on perinteisen mallinen mattapuna ja sen verran kostea ja pehmeä huulilla, että mattapunia inhoava meikäläinenkin voi tätä käyttää. Rajaus olisi ollut ihan fiksu mutta en kokeilua varten jaksanut kun päivän menojen takia joudun vaihtamaan huulipunaa.

Muista osallistua arvontaan!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie