maanantai 29. tammikuuta 2018

Kuukauden yllättäjä


Pitää äkkiä esitellä tämä essencen all about nudes paletti, on nimittäin häviämässä valikoimista juuri nyt. Essencen valikoima uudistuu ensi kuussa, joten tätä ja muita all about paletteja saattaa saada jopa alennuksella vaikka alkuperäinenkään hinta ei päätä huimaa. Itse olen tämän paletin saanut toissa vuoden joulukalenterista.


Otin paletin käyttöön vasta vuoden vaihteessa ja osaväreistä on on jo nyt kuopalla johtuen todella pehmeästä koostumuksesta. Pigmentti ei ole aivan älytöntä mutta arkimeikkiin ihanan helppo arjen luxustuote. Pehmeä koostumus takaa helpon häivyttelyn ja väreissä kuitenkin riittää eroa kunhan vain pohjustaa luomet. Muut värit ovat mattaisia mutta vasen alavaalea on shimmerinen ja oikealla tumma tumma ylhäällä shimmerinen ja alhaalla miniglitterinen.


Ensin ylärivin neljä sävyä


Ja sitten alarivin sävyt. Hiivatti tuota valoa iltaisin. En haluaisi lähteä muokkamaan värityksiä jos ei ole ihan pakko.

Että semmonen paletti, itsehän olen hamstrannut melkein kaikki essencen vanhat all about paletit, pitää päästä testailemaan uudet eyeshadow boxit livenä ennen kuin päättää ostaako, eivät ainakaan ulkonäön perusteella vielä ole iskeneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti