sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Clinique moisture surgeOstin lokakuussa Sokokselta Cliniquen Hydration minipaketin, joka sisältää moisture surge extended thirst relief- voiteen (15ml), moisture surge overnight mask- naamion (7ml) ja all about eyes- silmänympärysvoiteen (5ml).  Maksoin setistä silloin muistaakseni 19,90€. Olen aikaisemmin omistanut Cliniquen meikkejä, mutta ihonhoidossa pitkään luottanut Lumeneen ja edullisempiin merkkeihin. Halusin kokeilla vähän hinnakkaampaakin ihonhoitoa, koska iho kuivuu talvella ja työpäivinä en jaksa kovin monimutkaisia ihonhoitorutiineja.


Setin mukana tuotteille tuli pieni hopeinen pussukka.


Yleensä ihonhoitotuotteista tulee säästettyä mikä toisaalta on tyhmää, mutta toisaalta edullisestikin löytyy hyviä ja yli 25€ kasvovoiteesta on itselleni jo paljon.  Kuvassa alimpana näkyy overnight mask, joka on kyllä miellyttävä, mutta en maksaisi 45€ täysikokoisesta (100ml) kun Herbinan kosteuttava kasvonaamiokin on olemassa. Toisena on kasvovoide, joka on ohut ja geelimäinen, mutta kosteuttaa koostumukseen nähden ihmeen hyvin. Sopii myös meikin alle. Heti toisena INCIssä on veden jälkeen dimetikoni, eli silikoniahan tässä on ja paljon, eli jos sitä välttelet, niin ei sinun voiteesi. Minun ihoni ja hiukseni kuitenkin tuntuvat siitä tykkäävän. All About eyes on aavistuksen kellertävä, keskipaksu sy-voide, joka lupaa vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta, mutta kosteuttaa mielestäni hyvin.


En siis todellakaan olisi maksamassa täyttä hintaa tuotteista, mutta Sokoksen alessa tuli vastaan pakkaus, josta löytyy moisture surge voide täysikokoisena (50ml), overnight mask (30ml) ja all about eyes- sy-voide (5ml) hintaan 34,90€.  Pakkauksen hinta oli 34,90€ ja moisture surge maksaa täysikokoisena ilman alennuksia Sokoksella 36€. Toisaalta jos olisin kokopäivätyössä jatkuvasti, voisin kuvitella ostavani Cliniqueta useammin. Ainakin puhdistusaineet olisi kiva kokeilla.


Tämänkin pakkauksen mukana tuli meikkipussukka, mikä toisaalta ärsyttää. Kun ostan kosmetiikkaa, en haluaisi mukaan pussukoita, pinnejä tai mitään muutakaan ylimääräistä kun tuota roinaa on kotona ihan riittävästi. Mitä mieltä itse olet?

Muista käydä osallistumassa arvontaan täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti