I love me - messuostokset

Vihdoin viimein I love me-messujen ostokset. Tai oikeastaan vain kosmetiikkaostokset, en ala alusvaatteita ja kuukuppia tässä esitellä. Vaikka molemmat oikein hyviä ostoksia olivatkin.


Kaikkea ihanaa oli paljon mutta niin oli ihmisiäkin. Tungos oli ajoin ahdistava eikä houkutellut ostoksiin. Ja koska mitään en periaatteessa tarvinnut, shoppailin kosmetiikkaa vain Lumenen pisteellä missä oli mielestäni hyvät alennukset. Toki Lumenea saa usein tarjouksessakin esim. Sokoksesta huomattavasti normihintoja edullisemmin.

Harmonia-sarjan vartalokuorinta etenkin on sellainen tuote, että en suostu maksamaan siitä täyttä hintaa. Ihana, vähän samantyylinen suolakuorinta kuin Lushin (myös sikakallis) suolakuorinta, mutta tässä on mukana myös turvetta ja pakurikääpää. Tätä neuvotaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa mutta hyvä jos kerran kuussa muistan ja raaskin. 250ml purkki maksaa nimittäin yli 20€ normaalisti.


Näistä kaikki olivat vähintään näytteiden muodossa tuttuja tuotteita. Arktis-sarjasta olen aikaisemmin käyttänyt täysikokoiset öljyseerumin ja sy-voiteen. Nyt ostin myös tämän tehokosteuttavan ja rauhoittavan sarjan päivävoiteen. Päivävoide on päivävoiteeksi melko paksu, eikä varmasti ihan joka päivä tule käytettyä kiireessä meikin alla, mutta muutoin kyllä. Tykkään myös siitä, että Arktis on hajusteeton.


Lumenen Ajaton-sarja on vähän itseäni vanhemmalla kohdejoukolle, mutta kuiva ihoni tykkää kyllä anti-age-tuotteiden kosteuttavuudesta ja tämän koostumus on ihana. Ja pakko kai se on hyväksyä, että ei ole enää 18-vuotias ja se alkaa hiljalleen näkyä ihossa.

En viitsi alkaa aukomaan purkkeja näyttääkseni koostumuksia, koska edelliset purkit ovat vielä auki ja nämä saisivat ilmaa turhaan.

Näillä pitäisi kyllä pärjätä talven pakkasissa. Vartalovoiteita en raaski Lumenen hinnoilla ostella, edullisinkin Lumenen vartalovoide on kympin/200ml ja kun se kuluisi viikossa, hirvittää jo ajatellakin. Sen vuoksi tulette näkemään vielä tämän kuun aikana Yves Rocherin ostosesittelyn.

Mikä on lempparituotteesi Lumenelta? Ja oletko kokeillut Lumenen vartalovoiteita?

Kommentit

  1. Arktis öljyseerumin ostin viime talvena hyvästä alesta, ja kuiva ihoni piti tuotteesta kovinkin paljon.
    Onneksi on noita hyviä aleja suht usein ainakin Cittarilla ja Tokmannilla, niin raaskii jotain ostaakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie