Oh honey be mine!


Eilen loppuneesta postilakosta huolimatta paketit ovat onneksi kulkeneet ja tänään esittelyssä on Urban Decayn Honey Pot. Sokoksen valikoimissa on ainakin kaksi muuta UD holiday settiä mutta täysikokoisen Naked Honey-paletin sisältävä pakkaus ei kiinnostanut, koska en jotenkin syttynyt taas uudelle isolle paletille. Hall of Fame-setissä taas olisi mukana ripsari ja musta rajauskynä, joita en halunnut. Joten päädyin tähän Honey Potiin, joka on väreiltään aika täydellinen makuuni.


Paketti oli aika heiveröinen ja Sokoksen nettikaupan paketointi oli taas aika lailla olematonta. Tämä tuli vain muoviseen lähetyspussiin pakattuna ja nyt en osaa sanoa onko kuhmua tullut ennen pakettiautomaattiin pääsyä vai vasta repussani. Kun hintaa kuitenkin on 65e niin hiukan huolellisempi pakkaaminen olisi mielestäni paikallaan.


Setistä löytyy Mini Honey Eyeshadow Palette, All Nighter Setting Spray hunajantuoksuisena, 24/7 Glide-On Eye Pencil sävyssä Amber ja Primer Potion sävyssä Honey. Olen aikaisemmin kokeillut vain UD:n luomivärejä ja on ihan mahtavaa päästä kokeilemaan näitä muita tuotteita, koska ainakin perusversiot Primer Potionista ja All Nighterista ovat niin kulttituotteita.


Mini Honey Paletissa on kaksi mattaa (Drizzle ja Stix) ja neljä eri tavoin hohtavaa sävyä. Tämä vaikuttaisi aika näppärältä paletilta omaan reissukäyttööni, koska etenkään reissussa en jaksa kikkailla monien sävyjen kanssa.


All Nighter tosissaan tuoksuu hunajalle tässä Honey-versiossa. Alla olevassa kuvassa näkyy rajauskynä alla ja sen päälle hohtavana Primer Potion. Ensimmäistä kertaa törmään kimaltelevaan luomivärinpohjustajaan mutta ainakin vaalea shimmerluomiväri näytti kokeillessani hienolta sen päällä.


Itselleni tämä Honey Pot oli ihan nappiostos. Alimmassa kuvassa näkyy myös toinen ostos, johon palaan vähän myöhemmin.

Mitä mieltä hunajan sävyistä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie