Joulukarkkeja 2019 osa 1


Jaaha, maistellaas taas karkkeja. Tällä kertaa mukana Remix X-mas, Panda Säde-konvehti ja Dumlen kausiversio.


Fazer Dumle Caramel Cranberry on tämän joulukauden seasonal edition. Muutoin perusdumle, mutta toffee on pehmeästi karpalon makuista. Hyvä, melko neutraali kuitenkin, makea, muttei överimakea.


Pandan Säde-kohvehdit ovat maitosuklaata Salty Caramel-täytteellä. Toffeesuklaa on aina konvehtirasioissa lempparini ja odotin näiltä hirveästi. Hyviä ovat, mutta sitä suolaisuutta olisi saanut olla vielä aavistus lisää. Muita Säde-makuja ovat Mocca-hassel tummasuklaa (joka jää maistelematta koska en välitä kahvista enkä pähkinäsuklaasta) ja Piparkakku valkosuklaa.


Harvemmin näkee Remixin kaltaista joulukarkkipussia, yleensähän joulukarkit ovat melko suklaisia. Kiva ajatuksena, koska kaikki eivät voi tai halua suklaata syödä. Toteutus tosin maistuu aika lailla samalle kuin muutkin Remix-pussit. Tykkään normi-Remixissä eniten kirpeistä greipeistä ja tässäkin pussissa lemppareitani olivat kellon muodon saanut greippi, tontunmallinen punavihreä greippi-vadelma ja kynttilän muotoinen banaani-persikka. En tosin hirveästi tykkää banaanista missään muodossa, mutta tässä se ei paljoa haitannut.

Kuvassa näkyy myös punaisena tähtenä hedelmäkarkki, tummempi sydän ja tähti ovat lakritsi-mustaherukkaa, oikeassa reunassa salmiakki ja vasemmassa ylänurkassa kiivi- ja metsämarjakarkit. Pussista löytyy myös sitruuna ja persikka-vadelma. Remix X-mas on hyvä perussekoituspussi ja mielestäni sopii hyvin kauden ensimmäisiin pikkujouluihin kun on vielä vähän aikaista aukaista konvehtirasia.

Joko olette aloittaneet joulukarkkikauden?

Joulukalenteriarvonnan voittajat ovat nyt muuten selvillä ja paketit ovat postissa matkalla.

Kommentit

  1. Valitettavasti oon aloittanut jo joulukarkkikauden eli tarkoittaen sitä, että oon hamstrannut suklaata jouluksi mm Ruotsinlaivalta - ja syönyt ne jo kaikki!! XD

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie