Viikon randomit


Ääh lumet suli vesisateisiin. Oli muuten liukasta välillä, kaaduin jo pyllylleni viime viikolla. Onneksi oli haalarit päällä niin ei vaatteet menneet, kämmeneen tuli pieni haava. Tosin bussiin märissä haalareissa meno oli vähän meeh. Bussista puheenollen, olen viime viikkojen aikana onnistunut haaveilemaan oman pysäkkini ohi kahdesti.


Yritin koota kiharoitani nätisti ylös, onnistumatta ja ottaa niistä nättiä kuvaa, onnistumatta. Juhlakampausten teossa mitä pidempi, sitä helpompi pitää kyllä paikkansa.


Joka paikassa alkaa olla hiljalleen joulu. Kaupungilla on jouluvalot ja lauantaina on jo joulunavajaiset. Ostin jo omat joululahjani, muille en oikeastaan ostakaan kun olen joulun työfiiliksissä.






Viikon randomein ja päivittäin häiritsevin asia on tuo keskustassa joka päivä matkallani näkyvä epileptisesti välkkyvä hirvi. Jouluvalot on kivoja mutta en tykkää välkkyvistä valoista, isoina annoksina laukaisevat migreenin. En myöskään tykkää siitä, että joka puolella keskustaa on erivärisiä ja -tyylisiä valoja. Ja moniväristen jouluvalojen inho on äidiltä peritty. Yksivärinen vihreä tai sininen on kirkkaiden valojen rinnalla vielä ok, mutta amerikkalaistyylinen kaikki värit yhdessä välkkyen on kammotus.

Toinen jouluvaloihin liittyvä kysymys on se ajankohta. Mielestäni valot saa laittaa simppelinä versiona puuhun tai pensaaseen ym. heti kun tulee pimeä mutta jouluiset muodot ja kuviota vasta marraskuun loppupuolella. Jokainen tietysti tekee jouluvalojen suhteen oman fiiliksensä mukaan ja itse olen ehkä vähän jäävi toisaalta sanomaan kun en ole laittanut minkään sortin valoja. Paitsi että ledikynttelikkö toimii hyvin vessan yövalona tarvittaessa.

Mikä on mielipiteesi jouluvaloista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie