Joulukarkkeja 2019 osa 2


Vähän epätyypillisempiä joulumakuja tänään tiedossa. Ritter Sportit ovat pitkään kuuluneet omaan jouluuni sillä aina kun isä käy Saksassa joulunalla, on paketissa lajitelma minikokoisia Rittereitä. Mukana on hyviä ja pahoja makuja ja sitten niistä käydään vaihtokauppaa muiden kanssa.

Tiedän, että karkkipostauksia on tullut nyt todella tiuhaan joulun alla ja ajatuksena oli julkaista jotain ihan muuta, mutta olin niin väsynyt tästä viikosta (isosti itseaiheutettua unenpuutetta mutta myös valvottavia menkkakramppeja) joten nyt tulee valitettavasti se ainoa melkein valmiina luonnoksissa ollut teksti.


Rittereiden makuina ovat tällä kertaa Spiced Biscuit ja Dark Mint Crisp. Spiced Biscuit on kaakaonmakuista maitokreemiä sisältävä maitosuklaa talvisilla mausteilla ja mausteisella voikeksillä. Maultaan tämä on ihan piparisuklaa ja olisin voinut esitellä tämän piparisuklaiden kanssa. Keksi on kokonaisena suklaakerrosten välillä ja paloja irtimurtaessa koko paketti hajoaa. Oikein hyvää, levy on 100g ja siis pienempi kuin muut piparisuklaalevyt mitä kaupasta löytyy. Nyt oli maisteltavana vain yksi rivi mutta tätä voisi ostaa jouluksi lisää.

Dark Mint Crisp on tummaa suklaata sokeri-piparminttu-crispillä. Tumma- ja minttusuklaa jakavat molemmat mielipiteitä mutta itse olen tykännyt niistä aina. Fazermint ja After Eight ovat olleet joulujeni vakkareita sekä makumieltymysteni että laktoosittomuuden vuoksi. Minttuisuus ei ole kovin vahva, tumma suklaa sen sijaan maistuu kunnolla. Tämän tilalle ostan After Eightiä jouluksi, jos vain jostain löydän pienen rasian. Yhden ihmisen joulussa tulee ähky ihan jo sen vuoksi, että joulunsuklaapakkaukset ovat niin hirveän isoja.


Twix ginger cookie limited edition on myöskin periaatteessa piparisuklaa. Kyseessä on normaali twix-patukka mutta mukaan on heitetty piparimausteet. Ihan kiva, ihan toimiva kombo mutta todella makea ja omaan suuhuni yksi tälläinen riitti tälle joulua.

Vieläkö jaksetaan maistella karkkeja ennen joulua? Laittakaa alle toiveita mitä toivoisitte testattavan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie