Marraskuun loppuneet

Nyt on kyllä historiallisen tyhjä roskasäkki. Pohja melkein pilkottaa kun kaikkina muina kuukausina roskia on tursunnut joka suuntaan.


Lukumääräisesti pulloja ja purkkeja on kuitenkin onneksi ihan kivasti.
Catrice Prime and Fine fixing spray oli mielestäni oikein toimiva tapaus. Käytin lähinnä kiinnityssuihkeena vaikka tätä voi käyttää myös primerina. Tykkään näistä 50ml pulloista ja melkein aina käytänkin joko Catricea tai Essenceä fixing sprayna.
Essence prime+ studio HD Hydra primer sprayn käytin primerina ja en rehellisesti osaa sanoa vaikuttiko mitään kun en kertaakaan kevyttä arkimeikkiä kummempaa tämän päälle laittanut.
Clinique moisture surge kosteustiiviste on käyttökokemukseltaan mukava mutta halvemmallakin saa vastaavan kokemuksen. En nimittäin ole niin vaikuttunut, että vaihtaisin Lumenen hyaluronihapposeerumin tai Dermosilin Nature-seerumin tähän. Iho ei kyllä tuntunut kuivalta käytön aikana paitsi ihan loppuvaiheessa jolloin alkoi tulla taas kuivuusryppy ylähuuleen pakkasten aikaan.


Dermosilin karbamidipuikko on vakkari ja uusi on aloitettu. En uskalla olla ilman kun kantapäät halkeavat ilman. Muutakin jalkavoidetta pitäisi ehkä silloin tällöin käyttää kun tätä laitan vain kantapäihin mutta tällä pärjää ja ei tarvitse sotkea käsiä.
The Body Shop Warm Vanilla Vartalojogurtti on tämän joulun joulutuoksua. Ohut, nopeasti imeytyvä ja hyvin kosteuttava vartalovoide mukavassa tuoksussa, mutta 200 ml riitti nyt tällä erää. Toinen tuoksu on odottamassa.
Locobase Repair on todella tehokas käsi- ja huulivoiteena mutta tylsä. Ostan kuitenkin sitten taas lisää kun iho hajoaa totaalisesti pakkasissa.


Lumene Harmonia Turvenaamio on toimiva mutta en nyt heti ole ostamassa täysikokoista. Näitä minejä olen kaksi tai kolme käyttänyt. Kuivaihoisena en ole kuorivammalle tai puhdistavammalle naamiolle kokenut tarvetta, käyttänyt harvakseltaan tätä tai satunnaisesti ihan kasvojen kuorinta-ainetta.
Batiste divine dark kuivashampoo, muutoin perusbatiste mutta värillinen. Tukkani on vähän hankalan värinen, normaali batiste jää harmaana hiuksiin jos laitan kiireessä mutta tumma on taas vähän turha. Pysyn tavallisessa batistessa sen vuoksi että tämä värjäsi sormia kun unohdin laittaneeni kuivashampoota ja haroin tukkaa. 
Forever Aloe Lips huulirasvasta tykkäsin todella paljon. Miellyttävä koostumus ja kosteutti hyvin. Hyvä väritön perushuulirasva. En nyt kuitenkaan tilaa heti uutta kun on noita huulirasvoja aika paljon.


Essence glow ja Catrice galactic highlightertipat eivät suostu tulemaan pullosta ulos pipetillä tai valuttamalla niin olkoot.
Urban Decay Devilish oli joka paikkaan sopivana punana käytössä usein, mutta silti alkoi olla aika kuiva lopussa. Koostumus on metallized ja tämä oli Cherry-kokoelmasta. Kiva jokapaikanpuna mutta en jää kaipailemaan perään.
Essence XXXL nude 01 shy beauty on vanha ja oli liian vaalea mutta käytin sen lähinnä kotona ollessa pois. Koostumus ja tuoksu olivat kyllä edelleen ihan ok vaikka ikää olikin vaikka kuinka.


Dermosilin näytteet Sauna Glow sarjasta riittivät noin toiseen sääreen, joten niistä ei ole oikein edes muistikuvia.
Vitamin E Hyalx4 kasvonaamio oli aika perusvoiteenomainen ja neutraali kosteuttava naamio. Pakkauksesta olisi säästeliäästi riittänyt kahteen kertaan mutta käytin kerralla. Tilasin lisää nyt eilen kun tein Dermosilin BlackFriday-tilauksen.

Joulukuusta onkin tulossa sitten järjetön roskakuukausi. Oliko marraskuun tuotteissa tuttuja?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie