Kun ei vaan osaa - magneettiripset


Ostin I love me-messuilta kympillä Salon VOLUME lashes-magneettiripset Saara-mallissa. Saara on keskimaltillinen neljällä magneetilla kiinnitettävä ripsi. Epäröin pitkään kokeilenko magneettiripsiä edes, kun en ole koskaan käyttänyt minkään sortin tekoripsiä.

Olin ihan varma, että olen näiden kanssa yhtä tumpelo kuin piilareidenkin ja oikeassa olin. Pyörittelin, pehmittelin ja muotoilin ripsinauhaa vaikka kuinka, mutta en saanut ripsiä muotoiltua silmän mallisiksi. Saatikka, että olisin saanut magneetit kiinni niin, että ripsinauha olisi ollut paikallaan.


Kokeiluissani hävitin jo yhden neljästä magneetista jolla ripsinauha tulee ripsiin kiinni. Päädyin siis jatkamaan ihan omilla ripsilläni ja ripsivärillä. Eipähän tarvitse huolehtia ripsien pysymisestä tai osumisesta linsseihin. Olisihan ne nätit mutta onneksi omat ripseni eivät ole huonoimmasta päästä. Silloin kun vaan suostuvat tottelemaan suuntaohjeita.

Millä ihmeen ilveellä te saatte ne ripset laitettua?

Kommentit

  1. Onkohan nuo olleet huonot ripset? Mulla on käytössä ElinaK Glitterin magneettiripset ja ne on aivan huiput. helposti saa silmiin ja ripsinauha ei ole yhtään tönkkö vaan se asettuun silmän muotoon todella helposti. aluksi toki vaatii pari kertaa harjoittelua mutta kyllä minusta helpommin magneettiripsien laitto luonnistuu kuin liimalla laitettavien tekoripsien

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla ihan kummassa vaan vika, ripsissä tai laittajassa. Sen verran tumpelo olen myös piilareiden ja rajausten kanssa etten yhtään ihmettelisi jos olisi laittajassa vika :D

      Poista
  2. Sillä on todella paljon merkitystä, missä kohdassa ripsiä ne magneetit on. Jos ne on vähänkään väärissä kohdissa, niin ripsien paikoilleen laittaminen on mahdotonta. Tuosta kuvasta en pysty sanomaan, että onko hyvässä vai huonossa kohdassa, mutta voi olla syynä huonolle kokemukselle. Aina kaikki vika ei ole itsessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan kysäistä kaverilta, joka osti samanlaiset ripset. Hän oli saanut ne laitettua, mutta ei kokenut omaksi jutukseen. Eli ilmeisesti tässä kyse kuitenkin laittajan viasta :)

      Poista
  3. Kaverini kävi juuri ripsien huollossa Helsingissä ja hänelle myös suositeltiin magneettiripsiä koska hän ei tekoripsiä ole koskaan halunnut laittaa. Ilmeisesti kokemuksesi perusteella nämä eivät välttämättä ole helpoimmat laittaa kiinni? Oletko vielä kokeillut vai luovutitko? Hyvää kesän odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hävitin osan vasta kappaleista eli ei ole tullut kokeiltua uusiksi. Riippuu varmasti paljon oman silmän mallista ja ripsistä miten käyttö sujuu.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie