Piparisuklaat


Piparisuklaiden maistelun aika. Mukana Fazer Winter edition piparkakku, Panda piparkakku-valkosuklaa ja Marabou limited edition pepparkaka.



Piparkakkua 15% eli eniten kaikista. Pipari tuntuu rouheimpana tässä Maraboun versiossa. Tuoksu on suklaan lisäksi aika mausteinen. Joku tässä maussa on hiukan pielessä omaan suuhuni mutten saa kiinni mikä. Ehkä liian vahva semmosen tosi mausteisen valmispiparin maku.


Fazerin piparisuklaa maistuu Fazerin siniselle, tuoksuu miedosti piparille ja tuntuu suussa pehmeän hiekkaiselta, sillä pipari on todella pehmeänä pienenä muruna. Piparia 14%.


Pandan piparkakku-valkosuklaa on selvästi makeampi. Ei niin jouluisen oloinen ja piparkakku ei oikein tuoksussa ole mukana. Piparkakkua 5%

Mie en osaa syödä mitään näistä maustetuista suklaista silleen oikein maistellen ja antaen sulaa suussa vaan näitä on pakko vähän rouskutella. Parhaimmaksi rouskuttelin Fazerin piparkakku-suklaa.

Mikä on mielestäsi paras piparisuklaa?

Kommentit

  1. Suklaasta tykkään kyl yleisesti ottaen tosi paljon, mut harva joulusuklaa on sit niinkää min juttu. Mut silti pitää kyl muutama levy hankkia tänäkin vuonna, khih :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie