Lokakuun loppuneet


Dermosilia tähän loppuneiden alkuun. Tuli taas säkillinen loppuneita lokakuulle vaikka alkuun näytti heikoilta.
Kuitumuotovaahto löysi paikkansa hiusrutiineissani kun kävin kampaajalla ja tukka jaksaa taas kihartua kunnolla. Tykkäsin vaikka en tiedä oliko kuiduilla mitään merkitystä ja voisin ostaa lisää jos nuo muut muotovaahdot joskus loppuvat. Nyt kun olen aina pesun jälkeen puristellut muotovaahdon kosteisiin hiuksiin, on pesuväli kasvanut jopa viikkoon välillä.
Kaura body butter oli aika neutraalin tuoksuinen, miellyttävä vartalovoi. Piti vaan olla varovainen ettei liikaa laittanut kerralla tai alkoi rullautua. Muutoin imeytyi hyvin ja jätti ihanan pehmeän ihon.
Summer rain ja Luna body lotionit ovat ohuita ja nopeasti imeytyviä kosteusvoiteita. Kosteuttivat ihan hyvin mutta jostain syystä kaikki Dermosilin tuoksut tuntuvat tunkkaisilta omaan nenääni vaikka kummassakin on parasta ennen -päiväystä vaikka kuinka jäljellä.



Yves Rocherin Red Apple kuoriva suihkugeeli on viime joulun kausikokoelmaa. Enemmän tämä on suihkugeeli kuin kuorinta, kuorivat siemenet ovat aika isoja, pehmeä reunaisia ja harvassa. 
YR Omena-tähtianis- tuoksusuihkeen käytin lopulta vessanraikastimena. Pakko vaan ihmetellä omia aivoituksiaan, kun on ostanut tämän ja sitruuna-basilika-version. Miksi olen halunnut tuoksua keittiöltä?
Palmolive Japanese Garden -suihkugeeli meni käsisaippuana. En haistanut tästäkään limited editionista paljoa mitään. 
L´Oreal Elvital Super detangler-hoitoaine on hyvä valinta omalle tukalleni. Riittävän kosteuttava ja selvittävä takkukasalleni. Toinen jättipullo on menossa nyt.


L´Oreal Hydra Genius-hoitoneste toimii aina kesäisin päivävoiteena ja vielä nyt syksylläkin meikin alla. Kuivan ihon versiota toinen pullo, tämä on aina vaan niin hirveän iso pullo että tympäännyn. Katsotaan taas ensi keväänä ostanko lisää.
Dermosil Nature kasvovoide oli vähän tylsä. Olisin halunnut tykätä mutta vähän pakolla piti käyttää loppuun. Imeytyi hitaasti eikä ollut riittävän kosteuttava seeruminkaan kanssa.
Dermosil Nature sy-voiteesta sen sijaan tykkäsin enemmän. Silmänympärykseni ovat yleensä todella kuivat ja oli vähän siinä ja siinä riittääkö tämä syksyn ilmoilla. Tylsähkö tämäkin on mutta voisin joskus ostaa lisää. 
Golgate MaxWhite ei ole lempparini ihan siitä syystä etten tykkää valkaisevista tahnoista. Kyllä tämänkin pois käytti mutta kun tämä ei valkaise ja hankaa vaan turhaan kiillettä niin en osta lisää. Hankaavasta ja valkaisevasta tahnasta voi olla jotain hyötyä jos hampaat värjäytyvät kahvin, tupakan tai viinin takia mutta kun en noita käytä ja hampaiden väri on vaan se luonnollinen, hieman kellertävä niin ei se valkene.
Cleanic vanulaput napattu matkaan jostain. Pesihän näillä mutta en osta lisää, eivät mitenkään erikoisen hyviä.


Lumene long wear blur sävyssä 0 valon hehkua loppui viimein. Loppuajat melkein päivittäisessä käytössä mutta aina vaan riitti. Tykkäsin ja tätä on parikin eri sävyä jemmoissa odottamassa. En nykyään jaksa yleensä meikkivoidetta vaan primerin päälle vain tätä. Ei näytä kuivalta ainakaan kun huolehtii ihostaan.
Essence instant volume boost ja Oriflame The One 5-in-1 wonder lash mascara joutavat pois koska eivät tehneet mieleisiäni tuloksia. Molemmat enemmän erottelivat kuin antoivat voluumia.
Catrice light correcting serum primer Morning Glow oli ihana. Tämä ja Lumenen meikkipuuteri olivat yhdessä aivan täydelliset. Iho oli heleä mutta ei kiiltänyt rasvaisen näköisenä. Vaaleanpunainen hohde ei toki kaikille sovi mutta omalle punakalle naamalleni oli juuri sopiva.


Invisibobble hajosi. Parhaitahan nämä ovat mutta joskus käy näin.
L´Occitane Cherry Blossomista tykkään jännä kyllä kun inhoan kirsikkaa melkein kaikessa. Tämä on tosi erilainen kuin Verbena mitä yleensä käytän L´Occitanelta mutta voisin melkein jumittua pelkästään näihin kahteen tuoksuun. Pohjatuoksussa on myskiä mistä en myöskään yleensä hirveästi tykkää mutta tässä se tasapainoilee nätisti muiden tuoksujen kanssa.
Essencen limited edition kulmakynä Wanted: sunset dreams oli ihan mahtava. Nyt on käytössä vielä tummempi versio tästä mutta sitten loppuu sekin ilo. Todella pehmeä ja tätä kuvattiinkin samettiseksi. Paksulla kynällä ei tietenkään mitään yksittäisiä karvoja piirretä vaan väritettiin kaikki kerralla.


Blistexit poistoon, koska aiheuttavat epäilyttävää kutinaa. Muuta vikaa näissä ei ollut.
Essence water kiss huulikiilto menee poistoon juuri sen vetisyyden vuoksi. Fiilis oli kuin olisin vesivärillä maalannut huuleni ja en tykännyt.
Essence XXXL shine huulikiilto Fabulous Fuchsia oli arkihuulikiiltona ihan ok. Perushuulikiilto, vähän paksu ja aavistuksen tahmainen, juuri niinkuin tykkään huulikiillon olevan.

Enää kahdet loppuneet tälle vuodelle. Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie