Yves Rocherin joulu 2019


Yves Rocherin joulupaketin unboxaus vuorossa. Tilasin paketin maanantaina ja perjantaina se oli jo noudettavissa. YRn nettisivut ovat uudistuneet ja kaikista muutoksista en tykännyt. Tilaajalahjojen valinnan ongelmien vuoksi en ollut varma mitä pakettiin tulisi mukaan ja tilausvahvistuskin on sähköpostissani hyvin epäselvä.


En muista olenko tilannut YRltä mitään tänä vuonna ja nyt tuli hiukan isompi tilaus.


Joulusarjoja on tänäkin vuonna kaksi. Molemmat sisältävät aika lailla samat tuotteet kuin muinakin vuosina. Kynttilöitä en kaipaillut ja tilasin perussetit molempia. At the Heart of Pine Trees- kokoelmasta tilasin paketin joka sisälsi vartalovoiteen, suihkugeelin, käsisaippuan, huulirasvan ja käsivoiteen. Tuoksuna näissä on havumetsä ja sitrus.


First Snowflakes -sarjan tuoksuna on pehmeä manteli. Siitä tilasin pienemmän setin joka sisälsi käsivoiteen, suihkugeelin, käsisaippuan ja huulirasvan.


Kasvoputsareita tilasin erilaisiin tarpeisiin. Salisyylihappoa sisältävä kasvovesi, kamomillapuhdistusöljy ja misellivedet kuivalle (Hydra vegetal) ja herkälle iholle (Sensitive vegetal). 


Arganöljy ja ruusunlehti -tuoksusta tilasin vartaloöljyn ja käsivoiteen. Verbenan tuoksussa suihkugeelin. Halusin tietää olisiko tämä L´Occitanen Verbenan kaltainen, jotain samaa näissä onkin mutta toisaalta ovat aivan erilaisia. Lisäksi herkän ihon taikapähkinäsuihkuvoide talven pakkasille.


Kaupan päällisistä sain lopulta periaatteessa ne mitä valitsin. Meikkivoide on aivan väärää sävyä ja tämän tilalle yritin ottaa puunistutuksen siinä onnistumatta. Pienessä näytesetissä on Intense Regenerating Car- päivä- ja yövoide 7 ml, Argan- ja ruususarjan suihkugeeli 50 ml ja Autour de Minuit Eau de Parfum 1,2 ml.

Nyt voi todellakin alkaa joulun odotus.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie