Uutuusherkkuja


Onpas synkkää ja värit aivan pielessä. Onneksi maut eivät olleet pahasti pielessä. Honest luomu lemonade on ollut saatavilla jo kesällä mutta nyt sattui kaupassa vastaan neljää eri makua. Nämä ovat siis hiilihapottomia jenkkityylisiä lemonade- ja jääteejuomia. Coca-colan tuottamia ja Suomessa Sinebrychoffin markkinoimia. Makuina on Tee vadelma+ basilika, vaaleanpunainen lemonade sitruuna-vadelma, oma lempparini sitruuna lemonade ja valkoinen tee persikka+ rosmariini. Lasipulloissa tulevat juomat ovat vähän painavia mukana kanneltavia mutta pulloja tuli välillä käytettyä vesipullona töissä kun muutakaan pulloa ei sattunut olemaan. Etenkin noi lemonade-juomat ovat olleet kivaa vaihtelua ainaiseen limppariin näin absolutistin näkökulmasta.


Punainen verigreippijaffa on jostain syystä nyt Italia? eli siis perinteinen oksennustaudin punainen jaffa. En tiedä onko uusi mutta nimi pisti silmään uutena. Toimi myös flunssajaffana.

Hartwall Ässämix limonadi on hämmentävä, väri on jo luotaantyötävä haalea violetti ja maku on sekoitus Ässämix-pussin hedelmä- ja salmiakkikarkkeja. Itse syön Ässämixistä lähinnä hedelmäkarkit ja sekoitus ei oikein toimi tässäkään, ainakaan aikuiseen makuun. Aikalailla sokerinen lasten limppari, josta ei makuja eroitu lopun pehmeää salmiakkia lukuunottamatta.


Karkkihyllyltä löytyi paljon uusia. Tuplan minttuversio on mielestäni hitti, menee melkein tasoihin alkuperäisen tuplan kanssa. Nyt on sekä koostumus, että makus onnistunut kun kaikissa muissa on mielestäni ollut jotain pientä vajetta.
Pandan pepelaku raparperina aiheutti hyllyllä sisäisiä ilonhihkaisuja, jotka kyllä hyytyivät paketin aukaisuun, epämääräisen värinen pötky ei houkuttele. Maku sen sijaan on ulkomuotoa paljon raikkaampi ja menee kevyesti mansikka- ja mangolakun edelle.
Fazer Tofferina on vanha suosikki palautettuna nykypäivään. En muista tätä aikaisemmasta, samoin kun en muista Salta katteniakaan. Tofferina on perushyvä toffeesuklaa ja Salta katten samoin perushyvää salmiakkia.
Tutti Frutti pastillit ovat kiva pieni makea. Näitä tulee varmaan tulevaisuudessa ostettua jonkun kerran. Sopivan pehmeitä ja silti sitkeitä hedelmäkarkkeja.
Pandan valkosuklaa on saanut sekaansa lakumixiä ja yhdistelmä on ihan toimiva. Nenä meni kyllä juuri sen verran tukkoon maistellessa, etten ihan kaikkea saanut irti. Pitää jatkaa loppulevyn kanssa kunhan nenä aukeaa.

Oletko jo maistellut näitä uutuuksia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie