Syyskuun loppuneet


Ziajan silmämeikinpuhdistusaine on ihan hyvä mutta jotenkin ei-vedenkestävän silmämeikin poistoaine tuntuu näin micellivesien aikakaudella aika turhalta tuotteelta kaapissa.
Mossa Energy Boost monikäyttönaamion käytin lähinnä yövoiteena. Muuten hyvä mutta väri näkyy iholla ja aamulla vielä poistaessakin vanulapussa. En tykkää väristä kun joskus aamulla tulee kiire, eikä ehdi pestä kasvoja ja sitten on hassun värinen.
Biotherm puhdistusmaito on ikuisuustuote. Todella hyvä kuivalle iholle mutta isoon pulloon vähän tympiintyi loppua kohden. Käytin joko yksikseen kasvoputsarina tai kakkosputsarina tuplaputsauksessa riippuen meikistä. Pesee hyvin ja jättää ihon pehmeäksi. Pumppu on vähän huono kun nokka on niin lyhyt, että ei saa pystyssä ollessa tuotetta kädelle.
XZ hoitovoide kesti pitkään. Voitelin tällä latvat pesun jälkeen tai niiden muuten ollessa kuivat. Voi olla, että ostan lisää tätä tai jotain vastaavaa jos tukka alkaa kuivua.
Ziaja vuohenmaito käsivoide on ihana. Uusi purkki on jo yöpöydällä.


Palmolive Madagascar Forestin käytin käsisaippuana pääosin flunssan aikana, en haistanut mitään enkä haista nytkään muuta kuin Palmoliven perustuoksun. Toimi kyllä ihan hyvin käsisaippuana.
Dermosil Nature kasvovesi tuoksui kivasti nerolille. Muuten hyvä mutta korkki meni ällönnäköiseksi.
Biozell Color Mask Rosewood oli jemmojen viimeinen. Tätä sävyä ei enää saa ja en värjää hiuksiani enää joten ei tarvettakaan. Värimaskina kuitenkin ihan ok.
Nivea Smooth Caring Body Lotion oli aika perusnivea. Rullautu jos liikaa lätki.
Colgate on vakkarihammastahna eli tykkään.


Ziaja oliiviöljy suihkugeeli oli aika neutraali, perussuihkugeeli. Ihan mielellään voisi tätä käyttää lisääkin kun ei hirveästi maksakaan. 
Lush Christmas Citrus on viime joulun joulusaippua mutta niin sitruunainen että menee milloin vain. 
Pierrot suuvesi on lempparini mutten ole vieläkään löytänyt sitä isoissa pulloissa Suomen kaupoista.
Cleanic vanulaput eivät ole parhaita mahdollisia mutta putsaahan niillä tarvittaessa. 
The Body Shop suihkugeeleistä loppui oikeasti viime vuoden joulutuoksu Marshmallow Vanilla mutta sitten tämä Mango tippui lattialle ja korkki hajosi, joten jouduin vaihtamaan pulloa. Hyviä molemmat.
P20 aurinkorasvaa jäi vielä pieni liru pullonpohjalle mutten säilyttele sitä enää ensi kesään. Ihan paras aurinkorasva vartalolle. Kasvoilla valui ja maistui sitten pahalta suussa.




Essencen joulukalenterikynsilakka oli varvaslakkana. Sävy ihan ok, kestävyys ok, pullosta hankala saada loppuja ulos näistä minipulloista.
Sally Hansen Diamond Strength 270 Lavender oli ohut, helposti levittyvä, nopeasti kuivava ja nätti ns. helppo arkisävy mutta alaspäin levenevästä pullosta ei enää saa kunnolla lakkaa ulos.
Essence Longlasting eye pencil 31 rosy & goldie on ihana, tätä sävyä on vielä toinen jemmassa ja paria muutakin sävyä. Lähinnä alarajauksissa käytin. Pysyy paikallaan ja on sävynä juuri sopivan tumma melkein mihin tahansa lämpimämpään meikkiin.
Lumene Arctic Hydra Care huulirasva oli muuten hyvä mutta tuntuma katosi huulilta äkkiä. En todennäköisesti osta lisää.
Nyx Xtreme Shine Lip Cream 02 Candy Land on vaan aivan liian purkkabarbiepinkki käyttööni, tuntuma huulilla oli kuitenkin miellyttävä.
Essence XXXL longlasting lipgloss oli ihan perushuulikiilto. Näitä on vielä jemmassa useampia sävyjä.

Tältä kuulta tavoite; täysi roskapussi täyttyi hyvin. Tavoitteena ensikin kuussa runsaasti roskia ja aika paljon näyttäisi nyt pyörivän pullonjämiä joita saan sitten loppuneisiin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie