Lokakuun meikkikori


Kuun vaihde taas joten aika vaihdella vähän meikkipussin sisältöä. Ainakin teoreettisesti kun en paljoa pussia käytä vaan enemmän pöytää jossa tavarat hujan hajan. Viime kuun luomiväripalettia tuli käytettyä todella vähän ihan vaan sen vuoksi, että olin todella laiska meikkaamaan syyskuussa. Eniten tuli käytettyä Urban Decayn huulipunaa, joka onkin aikalailla loppumassa.


Lokakuulle otin useamman syksyisen huulituotteen. L.O.V Bronze Sculpting ja Nyx Wicked lippie Wrath ovat metallisia sävyjä. Essence water kiss sävyssä aquatic chic ja Revolutionin huulisetti pääsevät mukaan tavoitteena suurkulutus ja loppuminen vuoden loppuun mennessä. Setin huultenrajauskynä taitaa mennä aika hyvin noiden muidenkin punien kanssa.


Kasvopaletiksi valitsin The Manizer sistersin ja luomiväripaletiksi essencen in love with rose. Juhlameikkejä tulee tehtyä muutama tässä syksyllä ja niihin katson sitten jonkun muun paletin. Essence on kuitenkin hyvä arkipaletti, joskin minua häiritsee paletin muotoilu. Manizer sistersistä Mary-Lou on ihana highlighter ja Cindy-Louta käytän kevyellä kädellä poskipunana. Betty-Loun kanssa en oikein ole vielä sinuiksi päässyt.


Pitää mainita myös kesällä luomivärinä ollut essencen the velvet-luomiväri sävyssä coral me maybe jota olen alkusyksyn käyttänyt poskipunana. Aivan ihana arkiposkipuna, jota tulen varmasti käyttämään lokakuussakin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie