Elokuun loppuneet

Tulipas varsinainen läjä loppuneita. Tuli ilahduttavasti tilaa kaappeihin.


Dermosil Argan Oil Shampoo on Dermosilin shampoista paras mitä olen käyttänyt mutta on juuri siinä ja siinä ostaisinko uudelleen, koska kaipaisin vielä vähän lisää kosteutusta.
Ziaja Natural Olive body lotionista tykkäsin. Nopeasti imeytyvä ja hyvin kosteuttava.
L´Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil oli myös hyvä tuote. Käytin ykkösvaiheen kasvoputsarina ja tällä lähti kivasti kaikki meikki.
The Body Shop Peppermint Candy Cane loppui nyt ja uudet joulutuoksut ovatkin kohta kaupoissa. Tuoksu oli niin vahva, että joskus yövuoron jälkeen aamusuihkussa tuntui, että pökerryn. Tykkäsin kyllä.


Biozell Aina  kampaus- ja muotoilusuihke oli joko vanhentunut tai muistikuvani olivat muuttuneet, koska sain aikaiseksi vain likaisen oloisen tukan.
XZ  kampaus- ja muotoilusuihke sen sijaan oikeasti loppui ja tykkäsin tästä tosi paljon työnutturan kiinnityksessä. Kiinnitti haivenet ja lähti kampaamalla.
Lavozon Aloe Vera Sprayn käytin lopulta helteillä vartalonkosteutukseen kun en after sunia tarvinnut. Sininen suihke, jonka väri hävisi levitettäessä mutta joka jäi tuntumaan iholla.
Essence Instant matt ja You better work! fixing sprayt olivat ihan toimivia. En huomannut eroja näiden välillä käytössä.


Dermosil Sensitive deo roll-on on vakkari. Tällä hetkellä kokeilussa E-vitamiiniversio ja sitten lisää tätä.
Lover eau de parfum oli pannuprojektin tuoksuna. Loppui viimein. Hyvä käyttää kun itse ei haista suurinta osaa tuoksuista, en tätäkään kunnolla.
Lumene Lähde Facial mist on niin hienojakoista että on melkein jo liian hienojakoista. En käytä suihkeita meikin päällä joten olisi saanut tuntua kasvoilla. En tiedä tekikö mitään.
Traclemoor The raspberry kiss-käsivoide oli ihan hyvä löytö. Työpöydän käsivoiteena teki tehtävänsä, vielä kun olisi korkki tasainen, että tämän saisi ylösalaisin loppuvaiheessa.


Mossa Vitamin Oil coctail oli ohuehko kasvoöljy, jonka lopulta käytin vartalolle kun päiväys tuli vastaan. Samoin kävi L´Oreal Nutri Gold kasvoöljylle, joka oli selkeästi paksumpi ja teollisemman oloinen. Kasvoöljyt vaan eivät sujahda rutiiniini helposti.
Lumene Arktis Rich Oleo-Serum oli hyvä ja kosteuttava seerumi. Voisin ostaa lisää talveksi.
Benefit Girl meets pearl melkein loppui. Käytin meikkipuuterin alla ja toimi siinä ihan ok. Piti ihan katsoa paljonko oli jäljellä kun totesin, että nyt on ikää niin paljon, että lentää pois eikä onneksi hirveästi enää ollut. Vähän hassu tuote kun ei oikein ole primer eikä nestemäinen highlighterkaan.


Dermosil Puolukka suihkugeeli oli ihan ok. Ei mitään ihmeitä.
L´Occitane Amande shower oilista tykkään mutta en niin paljoa, että ostaisin lisää. Jotain muuta suihkuöljyä kylläkin. 
Yves Rocher Olive petitgrain suihkugeelistä en alkuun tykännyt mutta tuoksuun kasvoi. En ole pomeranssia hirveästi kohdannut käyttämässäni kosmetiikassa niin se oli alkuun aika vieras. 
Lush The North Polar Bear Left the Tap on... oli viime joulun saippuoita. Punainen ja sitä väriä riitti pitkin lavuaaria. Kului tosi nopeasti. Tykkäsin tuoksusta.


Eos käsivoide on aika paksua ja raikkaan tuoksuista. Pakkaus on kuitenkin aivan idioottimainen. En osta lisää ihan sen vuoksi.
The Body Shop Pink Grapefruit ja Strawberry, molempia taitaa olla lisää varastossa. Tykkään. Sopivan ohuita ja tuoksuvia, tosin aika hinnakkaita kokoonsa nähden.
Essence my beauty nail ritual sugar peeling & jelly mask kynsille ja kynsinauhoille eivät ole loppu, mutta eivät sovi käyttööni. En kuori kynsiäni ja naamio oli hankala, ennemmin käytän kynsinauhaöljyä.


Essence Lash princess on ok. Ei maailman paras, ei huonoin.
Clinique chubby lash ei houkutellut tarttumaan tähän, tuoksui pahalle ja oli kömpelö käyttää.
L.O.V. Best Dressed wp ripsari oli vedenkestäväksi ok, mutta ei yltänyt siihen mitä ripsarista haluan.
Catrice luomivärikynä ei loppunut mutta oli jo aika ällö levityspäästä niin laitoin pois.
Essence Superlast 24h eyebrow pomade pencilistä tykkäsin, helppo ja nopea käyttää ja väri oli hyvä. Pari kertaa pieni pala katkesi pois kun pyöritin esiin liian paljon. 


Dermosil Classic Karbamidipuikko on myös vakkari, joita kuluu samaan tahtiin dödön kanssa. Uusi käytössä jo.
Blistex Bliss Flip huulirasva on pakkaukseltaan hyvin epäkäytännöllinen. En saanut loppumaan kun alkoi olla vaikea käyttää. 


Essence XXXL longlasting huulikiilto jossain sävyssä. Yllättävän kestävä huulikiilto. Toisia sävyjä vielä käytössä.
Essence uusimman vakiovalikoiman pullistava huulikiilto oli tosi kiva. Pakkauksesta katosi kaikki tekstit tosi nopeasti.
Essence Glossy Stick jäi käyttämättä. Ei houkutellut.
Essence Volume on! oli suhteellisen ohut huulikiilto ja kesti ikuisuuden käytössä.
Lumene Natural Code sävyssä 8 Sweet pink melkein loppui mutta vanheni ja sai lentää pois.

Hyvä saalis ja syyskuukin näyttää tässä vaiheessa aika hyvältä loppuneiden suhteen. Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie