Essence Ho Ho Home for X-mas -joulukalenteri 2020 - unboxaus

 Kolmannen joulukalenterin vuoro. Tänään auotaan Essencen Ho Ho Home for X-mas -joulukalenteri, joka on jo ihan oikea joulukalenteri. Ensimmäisen kuvan jälkeen alkaa jo sisältöä näkyä, eli jos haluat säilyttää yllätyksen, siirry tässä vaiheessa muualle.

 

Kalenteri on kaunis ja pysyy hyvin itsekseen pystyssä levitettävien siivekkeiden avulla. Siivekkeissä on muuten luukut, yksi kummassakin. Kalenteri maksoi Kosmetik4lessillä 24,95€, Suomessa hinta näyttää olevan n. 30€. Jos olen jonkun luukun numeron sekoittanut, niin pahoittelut. Olin hiukan hölmö ja hävitin kalenterin ennen kuin kirjoitin tämän tekstin.

Lue lisää: Essencen kalenteri 2019

 Osa luukuista oli hiukan hankalia avata ja saada tuote ulos. Luukuissa on aina jokin pieni teksti päivälle. Kalenterin tuotteet on suurin osa joko tehty kalenteria varten tai pakattu kalenteria varten jouluisiin pakkauksiin.

Lue lisää: Essence ja Makeup Revolution joulukalenterit 2017

 

Luukku 1: Puuteri. Aikaisempina vuosina on tullut täysikokoinen puuteri mutta nyt tuli 4,5 g minikoko. Toisaalta tämä minikoko voi olla ihan näppärä jossain iltalaukussa meikinkorjailua varten mutta onhan tämä nyt tosi pieni. Söpö kylläkin. 

Luukku 2: Kaksi minihuulipunaa, mattasävyjä molemmat. Punainen ja ruskea. 1,8g kumpainenkin. Nämä olivat mielestäni ihan jees.

Luukku 3: Pinsetitkin ovat viime vuodesta kärsineet inflaatiosta ja kutistuneet. Käytän essencen pinsettejä paljon ja ehkä nämä johonkin reissusettiin menevät mutta taas, tosi pienet.

Luukku 4: Jouluisia kynsitarroja. Näihin en oikein osaa sanoa mitään kun en ole ikinä kynsitarroja käyttänyt.

Luukku 5: Pakettikortteja. Tiedän, että nämä ovat muille tylsiä. Itse käytän sukkia neuloessa näitä kokolappuina kun neulon varastoon eri kokoisia sukkia. 

Luukku 6: Luomivärisivellin. Essencen siveltimet ovat yleensä hyviä, joten tästä luukusta tykkäsin.

Lue lisää: Catrice DIY-joulukalenteri 2020

Luukku 7: Musta kajalkynä. Tämä on jokavuotinen vakiovieras essencen kalentereissa. En vuodessa saa käytettyä mustaa kajalia, joten viime vuotinenkin taitaa olla vielä tallessa.

Luukku 8: Käsivoide. Näistä tykkään ja ostin näitä vielä erillisen pakkauksenkin kun ovat saatavilla vain joulunaikaan.

Luukku 9: Ruskeansävyinen metallinen minikynsilakka 5ml. Essencen lakat ovat hyviä ja näitä osaa aina odottaa kalentereista.

Luukku 10: I 💗 extreme ripsiväri on tainnut tämäkin tulla useampana vuotena, mutta hyvä ripsari. 

Luukku 11: Rannekoru. Eli pätkä narua ja pieni tähtihelmi. Tätä turhaa rihkamaa on valitettavasti aina näissä Essencen kalentereissa. Tätä ei kehtaa edes antaa eteenpäin.

Luukku 12: Väriä vaihtava huulirasva. 

Lue lisää: Essencen ja L´Occitanen joulukalenterit 2016

Luukku 13: Kasvotimantteja. Ymmärtäisin nämä kesällä festareilla mutta en nyt ehkä joulukalenterissa.

Luukku 14: Teroitin kelpaa aina, mutta muina vuosina on tullut nätimpiä.

Luukku 15: Minipäällyslakka. Ihan kiva että tuli vaihteeksi päällyslakka.

Luukku 16: Kulmapuuteri. Aika tummat sävyt mutta kyllä tälläkin pärjää. Joskus olen samanlaista käyttänyt mutta ei silloin jäänyt säännöllisempään käyttöön, olen muutenkin kynän kannalla.

Luukku 17: Ponnareita, eli pari solmittua pätkää elastista nauhaa.

18: Glitter lip topper. Aika isoja glittereitä. 

Lue lisää: Essence DIY-joulukalenteri 2020


Luukku 19: Meikinpoistoliina. En ole ikinä näitä kokeillut ja en ole varma onko essence se merkki, jota ensimmäisenä tässä kannattaisi kokeilla mutta kokeilen silti.

Luukku 20: Kiiltävä punainen kynsilakka, ihan jees.

Luukku 21: WTF??? vihko! Turhakkeista turhakkein vaikka varmasti jotain raapustankin tähän.

Luukku 22: Mini highlighter stick 1,8g. Miksi mulla on ennakkoaavistus että tämä on kuiva tai kuivuu äkkiä?

Luukku 23: Jouluisia vartalotatuointeja. En edes normaalina vuonna tiedä missä näitä käyttäisin mutta etenkään kun ei pikkujouluja tänä vuonna ole, nämäkin on aikamoinen turhake.

Luukku 24: Mini highlighter sivellin. Ei nyt ihan yltänyt muiden vuosien aattoluukkujen tasolle. Yleensähän niistä on tullut luomiväripaletti. 

Mulla on ollut essencen joulukalenteri melkeinpä jokavuosi varmaan siitä alkaen kun essence on kalentereita tehnyt. Ihan kaikkina vuosina en ole kalentereita blogissa esitellyt, mutta mielestäni tämä oli yksi huonoimmista kalentereista. Hinta on haluttu pitää alhaalla mutta se näkyy väkisinkin sisällössä. Kalenterista on kyllä varmasti iloa jos ei aikaisimpina vuosina ole essencen kalenteria ollut.

Mitäs olit mieltä?

Kommentit

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie