Catrice uutuudet syksy 2020

Catricen syksyn uutuudet olivat tulleet Cittarin ja Tokmannin hyllyyn ja vaikka hyllyissä heti olikin vajetta, tuli mukaan napattua myös paljon kokeiltavaa. Muutama tuote on Kosmetik4lessiltä.

 
Clean ID sarjasta löytyo Mineral Swirl Highlighter sävyssä 010 Silver Rose ja Hydro BB Cream 010 Light. Näin vaaleaihoisena aina vähän pelkää, miten sävyn valinnassa käy mutta tämä BB-voide vaikutti kädelle kokeillessa tosi hyvältä sävyn ja ohuen koostumuksen suhteen.

Luomiväripalettien ihanuus, aah! Crystallized Rose Quartz on asettelultaan vähän häiritsevä mutta sävyt on upeat. Jos en olisi nähnyt testeriä missä värit oli nätisti suorassa, en varmaan olisi ostanut mutta testeri näytti niin hyvältä, että päätin antaa vinoille ruuduille mahdollisuuden.

5 in a box mini eyeshadow palette on ihan kopio Natasha Denonan minipaleteista. Värit tässäkin on kyllä aivan mahtavat, etenkin noi hohtavat sävyt. Testailen tätä pian. 

The Matte Cocoa 010 Chocolate lover houkutti mattasävyjen vuoksi. Oma arkimeikkini voi hyvinkin koostua pelkistä mattasävyistä, joten highlighter-sävyä lukuunottamatta täysin patta paletti sopii hyvin.

Lip Plumping Mask on kosteuttava huulinaamio. Saksankielisiltä sivuilta käänsin, että hiukan vaaleanpunaista väriä. Lip Coconut Balm eli kookoshuulirasva E-vitamiinilla ja arganöljyllä. Lip super serumia suositeltiin yökäyttöön. Powerfull 5 Liquid Lip Balm sävyssä 040 Raspberry Cream, hoitava ja kiiltävä huulikiilto. Full Satin huulipunia on nuo vaaleassa paketissa olevat Nude-sarjan sävyt ja mustissa kuorissa olevat värikkäämmät sävyt.

Lip coconut balm vasemmalla, sitten Full Satin Nude sävyssä 010 Full Of Braveness ja Full Satin sävyt 050 Full of Happiness ja 070 Full of Love.

Hydro Depuffing Eye Serum on itselleni vähän nostalginen. Aikoinaan ensimmäisiä tuotteitani Essence/Catrice-tuotteisiin oli Essencen rollattava sy-voide. More than glow highlighter sävy 020 Supreme Rose Beam näyttää aika metalliselta, joten innolla odotan millä näyttää iholta. Waterproof Eyeshadow primer lupailee paljon, 18h kestoa ja vedenkestävyyttä. Saas nähdä :) Poreless perfection mousse oli sävyltään ok. Mulla 005. Tuotetta tosin oli vaikea saada ekalla kerralla tuubista kun on vaahtomainen ja aika paksu. Brow Definer Brush Pen- kulmatussi on vähän kauhulla odottava tuote, koska en osaa käyttää kulmiin muuta kuin kynää ja geeliä.


Balance Hydro Spray, prime and care spray. Energizing prime & care spray. Pääsen testailemaan onko ruusuvesi vai greippi, kiivi ja c-vitamiini parempi. Take all off anti-pollution micellar oil-in-water remover vedenkestävän meikinpoistoaine. Jännä päästä testaamaan Catricelta meikipoistoainetta. 

 
 
Ihan ensimmäinen asia True Skin Hydrating Foundationista tärkein asia; ÄLÄ kierrä korkkia auki. Siinä on pumppu ja korkki lähtee nostamalla. Jos kierrät, niin pumppu irtoaa ja tulee sotku. Sävy 010 Cool Cashmere on aavistuksen tumma miun kädellä, kasvoille sopii varmaan vähän paremmin kun kädet on siniset ja kasvot punaiset. Vaaleampia sävyjä on saatavilla, silloin kun on saatavilla, nyt on ollut huonosti. 
True Skin High Coverage Concealerin sen sijaan sain vaaleampana eli 001 Neutral Swan, joka on niin vaalea, että saan silmänaluset hohtamaan. Vähän kellertävä tuo neutraalikin vaikutti olevan. 
 
Olipas tavaraa ja tarinaa paljon. Jaksoitko lukea loppuun?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie