Syyskuun loppuneet

 Olipas taas täysi kori loppuneita.


The Body Shopin käsivoiteista loppui viime (ja tämän joulun) kausituoksu Warm vanilla ja Satsuma. Hyviä molemmat, päivisin nämä nopeasti imeytyvät voiteet ovat hyviä työn lomassa.

Ihanasta kesätuoksusta Zesty lemon loppui sekä suihkugeeli, että vartalojogurtti. Toivottavasti tulee joskus uudestaan myyntiin. Vartalojogurtti loppui myös Pink grapefruit tuoksussa. Nyt ei ole jemmassa vartalojogurtteja mutta pitää ostaa lisää.

Lumene Lähde silmänympärygeeli on hyvä mutta ei riitä ainoana kuiville silmäkulmilleni ja toisaalta olen käyttänyt tätä sen verran, että peräkkäin ei kahta tuubia jaksa kyllästymättä.

Erisan alkoholiton kasvovesi on hyvä peruskasvovesi. Ohutta, juoksevaa ja tarkoitettu puhdistuksen loppuun. Ei kuivata eikä kiristele tämän jälkeen. 

Dermosil Sparkling puhdistusvaahto oli hyvä. Tässähän on pohjana se perinteinen e-vitamiinivaahto, jota taidankin laittaa seuraavaan Dermosil-tilaukseen. 

Lumene Lähde Hydration Rescue oli vähän tylsä kasvovoide. Imeytyminen kesti mutta kosteutti kyllä.

Catrice Hyaluronihapposeerumi ei tehnyt iholle oikeastaan mitään. En siis suosittele.

Colgaten jättituubi MaxFreshia kesti ikuisuuden.


Cutrin Vieno muotovaahto oli vähän mitäänsanomaton. Ihan ok mutta ei ihmeiden tekijä.

Garnier Respons The milk hair mask Nourishing Almond oli ihan turhaa litkua. Ohuen ohut hiusmaski, jonka pitäisi kosteuttaa ilman vaikutusaikaa. Käytin normaalina hoitoaineena ja siinäkään kunnolla toiminut. En tykkää myöskään tuoksusta, joka oli turhan vahva ja pysyi liian kauan hiuksissa. Jos joku tykkää mantelin tuoksusta niin ehkä tykkää. 

XZ mustikkashampoo jätti tukan aika kuivaksi ja takkuiseksi ja ei ollut ainakaan Garnierin kanssa toimiva yhdistelmä.

XZ muotoilusuihketta olen käyttänyt useamman pullon, mihin milloinkin, silottamaan haituvia ja vähän kiinnittämään nutturaa. Kevyt pito.


Vihreässä rasiassa oli tBS joulukalenterisaippuat vuodelta x ja ne tuli nyt käytettyä. Hyviä ja kivan tuoksuisia.

L´Occitane Extra-gentle soap, laadukas saippua mutta tylsä.

L´Occitane kuoriva mantelisaippua oli myös laadukas mutta itselleni kuorinta on turha ominaisuus ainakin käsisaippuassa.


Lumene Nordic chic moisturizing & illuminating primer oli aikaisemmin lähinnä juhlameikkikäytössä mutta kun juhlia ei ole näkyvillä ennen kuin menee vanhaksi niin käytin pois. Juhlissa kyllä piti meikin todella hyvin. Arkena oli päällä vain puuteri tai ei mitään. 

Essence high beauty meikinkiinnityssuihke. En tiedä onko näissä essencen suihkeissa mitään eroa toisiinsa verrattuna. Suihkuttelin pois vaikka etätöissä olinkin.

Lumene Nordic noir wp ripsiväri ei ollut minun juttuni. Siihen nähden miten paljon isolla harjalla sotkin ripsiväriä joka puolelle, ei ripsien ulkonäkö ollut putsausvaivaan nähden riittävä.

Essence superlast 24h eyebrow pomade pencil wp. Hoksasin vedenkestävyyden vasta kun loppui ja aloin käyttää toista kynää joka sitten levisikin paljon enemmän. Ohut kärki ja hyvä koostumus. Tykkään.

Essence all about silky matt! puuteri toi ihanan terveen hehkun kasvoille. Aavistuksen vaaleanpunainen ja hohtava puuteri mätsäsi tosi hyvin ihooni. Jos tätä saisi vielä, ostaisin uuden. 


 Dermosil e-vitamiini vartalovoide. Ihana kun voidetta saa täyttöpakkauksessa. Ostan lisää seuraavassa tilauksessa. Ohut, nopeasti imeytyvä voide.

Yves Rocher Bourbon vanilla käsivoide, hiukan paksumpaa kuin tBS, mutta muuten ei isoa eroa. Ostan näitäkin aina lisää kun sattuu olemaan muuten tilausta YR:lle.

Nivea Soft. Perusnivea. Tykkään tästä tuubista enemmän kuin purkkiversiosta, monesti reissussa mukana kun toimii kaikkeen.

Cien Calendula käsivoide tuoksui aivan karsealta ja voimakkaasti. Käytin ohuen voiteen loppuun säärissä.

Dermosil Karbamidi jalkavoide on paksua ja tahmeaa mutta toimii ihan sikahyvin kuivissa jaloissa. Tilattava lisää ehdottomasti.


Dermosil Classic huulivoide oli tylsä ja kesti kauan. Ei ihmeempiä tunteita herättänyt. Lähinnä iltaisin käytin.

Essence lip ritual repairing balm oli yllättävän hyvä. Monesti halvimmat huulirasvat on vähän kökköjä, esim. baby lipsit mutta tämä oli parempi.

Catrice Prisma Lipa Glaze 030 Dazzling Starboy ja 060 Beetle Juice. Nyt taitaa olla viimeisetkin Lip Glazet käytetty. Ruskea sävy oli kiva, violetti sai minut näyttämään kalpealta mutta eipä se etätöissä haitannut. 


HUH, olipahan taas kirjoittaminen. Oliko tuttuja tuotteita?


Kommentit

  1. Osa oli tuttuja mut lähinnä vinkkaisin Dermosilin spa&sauna sarjan overnight foot therapy-voiteesta,aivan super ja mun mielestä parempi mitä tuo karbamidi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin laittaa molemmat sitten seuraavaan tilaukseen ja vertailla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie