Essence-joulukalenteri 2019


Viimein ihan "oikean" joulukalenterin pariin. AAh että kävin jo kuolaamassa Sokoksella missä oli vaikka minkä merkin joulukalentereita jo myynnissä. Nyt on vaan pakko heittää ostohousut jalasta ja muistuttaa itseään, että a) muutan ensi vuonna ja muutossa vähemmän on vähemmän ja b)satanen kalenteriin on satanen pois asuntosäästöstä ja haluan antaa itselleni kolmekymppislahjaksi mahdollisuuden ostaa kämppä jos haluan. Ei nyt välitetä siitä, että kolme edullista kalenteria maksoi saman kun yksi kalliimpi, koska näistä kolmesta kalenterista riittää teillekin jakoon.

VAROITUS! SPOILER ALERT! Alla näkyy kalenterin sisältö!


Essencen kalenteri on tänä vuonna kuusikulmio johon luukut on upotettu. Osa luukuista oli muuten hiukka vaikeita kaivella, etenkin jos halusi säästää laatikoita.



Pohjasta löytyvät tarvittavat selosteet.


Jokaisen laatikon kylkeen on painettu päivää piristävä teksti.




Ensimmäisestä luukusta löytyi I heart extreme-ripsiväri. Tykkään tästä etenkin ruskeana, mustaa olen kokeillut aikaisemmin mutta siinä harja (vaikka on samankokoinen) tuntui liian isolta ja tuli aina suttua (2,75€). Kakkosluukusta tuli kultainen a season to sparkle-kynsilakka (5ml arvio 1,55€) Kolmosena kynsiviila (1,25€) ja nelosena käsivoide (1,15€). Essencen käsivoiteet ovat kyllä yleensä hyviä. Vitosluukusta kynsitarroja (1,25€)



Kutosluukusta spread the magic! baked metallic highlighter (3,75€), joka ilmeisesti on kalenteria varten tehty. Seiskasta santa baby-kynsilakka (1,55€). Kasista velvet matt lipstick punaisessa sävyssä (2,25€). Ysistä ruskeasävyinen lipliner (0,95€) ja kympistä perinteisiä, inhottuja pakettikortteja (arvio 0,5€). Kosmetiikkakalenterissa eivät mieltä ylennä mutta itselle tulevat käyttöön villasukan laputuksessa. Kun neuloo pitkin vuotta sukkia, ei muista enää mitä kokoja varastossa on jos niitä ei laputa.


Luukusta 11 tuli hiiliä, musta glitter lakkanaughty or nice? (1,55€). 12 oli pohjanoteetaus, tommoinen 5v meikkisettiin kuuluva believe-helmirannekoru (0,5€). 13 kulmakynä vaaleanruskeana (1,45€). 14 tai 4 on käsivoide ja toinen on ruskea silmänrajauskynä (0,95€). Jommassa kummassa kohden olen avannut väärän luukun ja laittanut tuotteen takaisin ja avannus saman luukun uudestaan. Eli ei siis kahta käsivoidetta vaan yksi käsivoide ja yksi rajauskynä. 15 on ihan uusi tuote essencelle, nimittäin kylpypommi joten hinta on aivan tuulesta temmattu arvi 2,95€.



Luukku 16 on ruusukultainen holly jolly x-mas-kynsilakka (1,55€). 17. luukku sisälsi kasvopaperia (1,45€). 18 on väriävaihtava huulipuna halvan huulirasvan tuubissa (2,25€). 19 on taskupeili (2,55€)  ja 20 ho ho ho-nimellä kulkeva kynsilakka punaruskeassa sävyssä (1,55€).



Viimeisiin päiviin pantu sitten parasta. No ei todellakaan. 21 on tarroja (0,5€). 22 on viininpunainen kynsilakka meet me under the mistletoe (1,55€). 23 on sormitatuointeja (1,25€). Jouluaatto onneksi hiukan hyvittää edellisiä päiviä. Viimeisestä luukusta nimittäin löytyy nimetön, ilmeisesti kalenteria varten tehty luomiväripaletti.


Maksoin kalenterista 19,95€ ja sain sen arvoksi laskettua 35,75€. eli DIY-kalentereihin verrattuna paljon huonompi arvo. Pakkauskustannukset ovat tietysti tässä paljon suuremmat ja pienellä myyntihinnalla ei voi odottaakaan niin suurta "tuottoa" kalenterista. Ihan kiva kalenteri kuitenkin tämäkin. Vai mitä olette mieltä?

Kommentit

  1. Kyllä on kivaa lukea erilaisista joulukalentereista ja verrata niiden sisältöä ja myöskin hintaa mutta kuin itselleen jonkun näistä ostaa niin eihän kalenterin sisältö enää ole mikään yllätys ja varsinkin Youtubessa ja muissa blogeissa paljastetaan eri kalentereiden sisältöä etukäteen päiväkohtaisesti, niin mietin vaan että onko tämä joulukalenterin perimmäinen tarkoitus kuin ei enää ole mitään yllätyksiä ! Eri asia on jos toiselle lahjaksi ostaa. Mietin myöskin miksi näitä lähetetään tubettajille ja bloggareille aivan ilmaiseksi ja samalla hengenvedolla saajat paljastavat sisällön ja siksi en osta mitään joulukalentereita koska tiedän jo mitä ne sisältävät eikä mitään yllätyksiä tule !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se miksi bloggarit ja tubettajat saavat kalentereita, on ihan rahasta kiinni, kalenterien aukaisut saavat paljon katsojia ja lukijoita eli ihmisiä selkeästi kiinnostaa ja ilmeisesti myyntikin lisääntyy kerta se joulukalenterien valmistajille on kannattavaa. Onhan se tympeää jos haluaisi pitää yllätysmomentin. Itse olen kuitenkin kokenut vielä kannattavaksi ostaa näitä edullisimpia kalentereita ja paljastaa sisällön, koska ne ovat joka vuosi syksyn luetuimpia postauksia. Itsekin aika paljon katselen etukäteen kalentereiden sisältöjä, koska ne ovat yleensä niin kalliita. Hatara pää on tässä onni, sillä jos katson sisällön lokakuussa, en muista siitä paljoa mitään enää joulukuussa. Jos ei halua pilata yllätystään, on vain välteltävä katsomasta niitä videoita/postauksia. Mielestäni aika hyvin kuitenkin on merkattu varoituksilla missä paljastetaan sisältö.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie