The Body Shopin joulusarjat 2020

The Body Shopin kausituoksuina tälle joululle on Festive Berry, Winter Jasmine ja viime vuodelta tuttu Warm Vanilla. Koska Warm Vanilla on tuttu ja viimeisin sen tuoksuinen käsivoide loppui vasta muutama kuukausi sitten, en tänä vuonna ostanut sitä. Warm Vanilla on tuoksuna miellyttävä mutta kuumassa suihkussa koin sen liian raskaaksi ja esim. suihkugeelistä en oikein tykännyt.

 

Ostin molemmista, Festive Berrystä ja Winter Jasminesta vain vartalojogurtit tällä kertaa. Festive Berryn tuoksu on karpaloinen mutta vähän siinä ja siinä, olisinko erottanut marjan karpaloksi tietämättä. Karpaloa tai muuta marjaahan on ollut monena vuonna tarjolla aikaisemminkin. Ns. jouluisia tuoksujahan on loppujen lopuksi aika vähän, joten toistoa tulee pakosti, ja toisaalta vanhoja lemppareita toivotaan tosi vahvasti takaisin.


Winter Jasmine on ihan uusi joulun tuoksu ainakin itselleni. Kun kuulin, että tänä vuonna kausituoksuna on jasmiini, ei mieleeni tullut yhtään, miltä jasmiini tuoksuu. Winter Jasmine onkin tuoksuna jännä. Toisaalta siinä on joulun kukkia ja toisaalta tuo mieleeni kevään kukkivat puut. 

Monestihan joulun kausituoksuissa eri merkeiltä on hedelmiä ja marjoja mutta itselleni ne eivät ole varsinaisia joulun tuoksuja. Meillä kylmässä pimeässä pohjoisessa kun ei hedelmät tai marjat niin ole esillä joulunruuissa vaikka toki jouluomenat, luumukiisseli ja hedelmäkakut toisten perinteisiin kuuluvatkin. Itselleni joulu tuoksuu ruualta tai kuuselta mutta ehkä niitä en kuitenkaan haluaisi vartalolleni. Vaikka voisihan pipari tai suklaa toimia vartalovoiteessa.

Miltä sinun joulusi tuoksuu?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie