Meikkikokoelmani: Meikkivoiteet ja sävytetyt päivävoiteet

 Kakkososa meikkikokoelmaani! Meikkivoiteet on mulle hankalia, sekä sävyn, että koostumuksen kannalta. Tykkään koostumuksesta joka ei pahemmin tunnu ja välttämättä ei edes näy. En tykkää täysin peittävistä meikkivoiteista. Sävy taas on on hankala kun on melaniinintuotoltaan albiinosta seuraava. Ja sekin vähäine pigmentti meni hiuksiin ja silmiin. Vaaleassa ja ohuessa ihossa on vielä sekin mukava puoli, että se punoittaa esimerkiksi yhtään liikkuessa helposti kun verenkierto kasvoilla lisääntyy. Tai on kuuma tai on kylmä, omassa ihossani on kyllä myös couperosaa.

Onneksi olen niin laiska, etten enää jaksa pahemmin välittää siitä että naama punottaa aina kun kävelen paikan päälle. Punoittava naama on samanlainen pakollinen paha kuin vasomotorinen nuha.


Käytän arjessa enimmäkseen meikkipuuteria, mutta jonkun verran on kertynyt myös voidemaisia pohjia, joista suurin osa on kyllä sävytettyjä päivävoiteita. Clinique on uusin, sitä en ole vielä ehtinyt kasvoille kokeilla kunnolla. Ostin sen Oulun Sokokselta, siellä oli älyttömän hyvä palvelu ja käytiinkin myyjän kanssa aika monta vaihtoehtoa läpi. Dermosil on vähän tumma mutta menee kun rauhassa jaksaa levittää.  L ´Orealin Skin Paradise on edelleen mielessäni kahtiajakoinen. Sen kyllä tiedän jo, että ei näytä hyvältä jos hikoilee. Tästä kirjoitin jo aikaisemmin. Essence on turhan tumma ja keltainen mutta ehkä tämäkin tulee käytettyä.

Lue lisää: Meikkikokoelmani: Primerit

 

Revolutionin puikkomeikkivoide on vielä testausvaiheessa kun en osaa sanoa tykkäänkö vai en. Tämä on ensimmäinen puikkomeikkivoiteeni ja tykkään mutta sitten joinakin päivinä en vaan tykkääkään. Lumene Natural Glow on lemppari, kirjoitin siitä jo täällä. Revolution Conceal & Hydrate taas on päinvastaista mutta jemmassa jos muita tarvitsee vaalentaa. Siitä täällä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie