Elokuun loppuneet

 Olipa ihanan täysi loppuneiden kori.


Dermosilin Micellar water hyal x 4 oli perushyvä misellivesi. En osaa sanoa vaikuttiko hyaluronihappo tässä mitenkään, mutta iho ei ainakaan tuntunut kuivalta tämän käytön jälkeen. Käytin lähinnä aamuputsarina.

Dermosil Sparkling -kesävalikoimasta loppui suihkugeeli, vartalovoide ja käsisaippua. Suihkugeeli oli kiva, ei herättänyt enempää tunteita. Vartalovoide oli todella kultaisena hohtava ja sen myötä mm. farkut ja nahkavyö kimalsivat, samoin kuin lakanat. Laimensin sitten toisella Dermosilin voiteella. Käsisaippua oli kaunis vaaleanpunaisine palluroineen. Kuivatti kuitenkin enemmän ihoa kuin palasaippua.

Dermosilin sensitive Deo onkin jo vakkari. Kohta pitää tilata lisää. 

The Body Shop mango käsivoide oli taatua tBS käsivoidelaatua ja mango on tuoksuna miellyttävä, ehkä sieltä miedoimmasta päästä. 

Ziajan käsivoiteet on myös ihania. Tällä kertaa oliiviversio. En vaan hirveästi tykkää tästä tuubista.

Yves Rocher First Snowflakes on ihanan tuoksuinen viime joulun suihkugeeli. Käytin noin puoliksi suihkugeelinä ja puolet käsisaippuana. Aikas ohutta ja juoksevaa. Nyt jo odottelen mitä on luvassa tänä jouluna. Tämä oli tuoksuna ihana ja se metsätuoksu viime jouluna taas ei ollut mieleeni.

TBS Cactus Blossom Body Yogurt oli kiva. En oikein muista enempää kun loppui jo alkukuusta. Tykkään siis yleisesti näistä vartalojogurteista ja toinen tuoksu on nytkin käytössä.

Clinique moisture surge kasvovoiteesta tykkäsin. Tämän geelivoiteen jälkeen kun otin käyttöön ns. tavallisen kasvovoiteen, totesin että tykkäsin paljonkin. Ei kirvellyt nenänpielissä, imeytyi nopeasti ja kosteutti. Samoin hydrating supercharged concentratesta tykkäsin, viime kuussa loppui iso pullo ja nyt tämä mini. Jännä miten erilaiselta koostumus vaan tuntui kun tuli tuubista eikä pumpun läpi.

Joku hotellipalasaippuakin loppui. Tämä kyllä yllätti sillä miten mukavan tuntuinen oli.

Lumene Valo kirkastava & kuoriva naamio ei tee mielestäni mitään minkä näkisin ja on hankala poispestävä, suositellaan siis poistettavaksi pyyhkeellä. En osta lisää. Tämäkin on joko joulukalenterin tai jonkin setin mukana tullut.

Catrice Prime and Fine fixing spray toimi arkikäytössä ihan ok. Ei ole nyt sattuneesta syystä ollut juhlia tai edes työpäiviä kun olisi tarvinnut kovin vahvaa pitoa.

Essence you better work! primer oli pitävä ja pysyvä, kesti hikoilun mutta ei tietenkään sitä kun hikeä pyyhii kasvoilta eli ei ihan salin kestävä. Vissiin nyt poistumassa Essencen valikoimista.

Catrice Eyeconista ripsarilla saa todella tuuheat ripset jos on aikaa laittaa ripsari rauhassa. Yhtään kiireessä sitä oli joka paikassa ja sai alkaa putsailemaan. Pakkaus on kuin kopio Better than Sexistä tai Lash Paradisesta ja niin on tuloskin vaikka harja on aivan erilainen, pieni ja kaareva.

Essence bye bye panda eyes oli muuten kestävä mutta päivän päätteeksi silmänaluset olivat aavistuksen tummat. Tykkäsin perinteisestä harjasta. Ensimmäinen ns. 38 ripsari jota kokeilin, poistin kylläkin meikinpoistoaineella kun aina oli muutakin silmämeikkiä.


Lue lisää: Meikkikokoelmani: Primerit

Muutama vanha ja käyttämättä jäävä tuote löytyi taas. Catrice nestemäinen highlighter oli varmaan mennyt vanhaksi, oli epätasaisen paksuinen ja kun yritti levittää, katosi meikkivoide alta. Lumene Nordic girl luomivärikynä oli kuivunut, samoin Rimmel scandaleyes luomivärikynä. Goshin luomivärikynän karsin pois, koska sitä ei tule käytettyä ja kun testasin en enää tykännyt.

Catricen prisma lip glaze huulikiiltoja sävyssä 010 Enchanted Gold loppui kaksin kappalein vaikka ei uskoisikaan että ovat samaa sävyä. Ilmeisesti eri eristä, toinen on nimittäin valkoinen ja toinen keltainen ihan alunperinkin.

Catrice brow colorist semi-permanent brow mascara oli ihan ok. Jotain kuituja mukana mutta nyt kun katson harjaa niin lähinnä siinä näkyy omia kulmakarvojani. Uusi jo käytössä mutta tummempana. Ei mikään hirmuinen pito mutta en sitä kaipaakaan. 

Dior Lip Glow color reviver balm kärsi pahasti kesän helteissä mutta kotioloissa sain sen käytettyä loppuun. Värillinen huulivoide /-kiilto. Sävy Raspberry oli vähän turhan pinkki. Voisin kokeilla jossain neutraalimmassa sävyssä. 


Löytyikö tuttuja tuotteita?

Kommentit

  1. Oi nuo Catricen huulikiillot näyttää aivan ihanilta purkin perusteella! Nää kaikki oli mulle ihan uusia tuotteita. Tosi kiva saada vinkkejä kosmetiikkaan liittyen tällaisten postausten avulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ne onkin, harmi vaan niitä ei taida enää saada, ellei nyt sitten ole juuri poistuvien tuotteiden alessa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie