Revolution Conceal & Hydrate meikkivoide

Taas olisi tarjolla meikkivoidetestailun tuloksia. Revolutionilta tuli ensin Conceal & Define sarja, jonka peitevoide etenkin sai huomiota Tarten Shape Tapen kaltaisuuden vuoksi. Nopeaan tahtiin Conceal & Definen rinnalle tuli myös Conceal & Hydrate, kuivemmalle iholle suunniteltu, hyaluronihappoa sisältävä meikkivoide ja peiteaine.

Revolution conceal hydrate

Testailin Conceal & Hydrate meikkivoidetta turhautumiseen asti. Minulla on sävy  F0.2, jota suositellaan vaaleimmille ihonsävyille, joilla on kellertävä sävy. Meikkivoide on todella pigmenttinen ja sävyn kanssa pystyn toimimaan vaikka F0.1 olisi pohjasävyltään ollut parempi ja nyt kesällä tummuudelta F0.7 Sävyjähän on yhteensä 50, että melkein jokaisen pitäisi löytää sävynsä.

Koostumus vaan tökkii. Kokeilin meikkivoidetta eri primereilla, eri kosteusvoiteilla ja kasvoöljyillä ja ainoa, millä sain lähellekään siedettävän pinnan, oli sävytettyyn päivävoiteeseen sekoittaminen 1:5 sekoituksella. Vaalealla pigmenttisellä sävyllä oli hyvä vaalentaa tummempia päivävoiteita, mutta koostumuksen ongelmia ei mikään voide parantanut. Aina jäi kuivia läikkiä samaan aikaan kun muualla jo rullaili pois kasvoilta.

Kokeilin kuivalla ja kostealla sienellä, siveltimellä ja sormin ja en saa tätä asettumaan kasvoille kauniisti.


Testasin myös Conceal & Define peiteainetta. Itselläni sävy C1 eli tummempi kuin meikkivoide kun olen nämä eri aikoihin tilannut. Kun tykkään ohuista ja keveistä meikkivoiteista ja peiteaineista, niin ei tämä nyt iskenyt. Tuntui liian paksulta silmien alla ja kertyi juonteisiin. Niin moni on tätä kehunut, että ei tämä varmaan ihan umpisurkea voi olla mutta ei minun makuuni.



Vasemmalla on Conceal & Hydrate meikkivoide F0.2 ja oikealla Conceal & Define peiteaine C. Peiteaineessa on isohko doefoot-applikaattori ja meikkivoiteessa pumppu. Meikkivoidetta muuten kuvaillaan pullonkyljessä nestemäiseksi, mutta on kyllä selkeästi paksumpaa ja voidemaisempaa kuin esimerkiksi Lumenen nestemäiset meikkivoiteet.

Revolutionin paras puoli on edullinen hinta, joten paljoa en näissä hävinnyt. Taidan jatkossa pitäytyä Revolutionin puuterimaisissa tuotteissa, ellei testausta odottava stick-meikkivoide sitten yllätä.

Ovatko Revolutionin meikit tuttuja?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie