Syyskuun ostokset

 Syyskuusta on vähän semmonen mitään en ostanut fiilis mutta silti kummasti tuota rahaa mennyt. Tuolla loppupäässä näkyvät joulukalenterit toki siihen syynä.


Taika, uusi suomalainen markettiluonnonkosmetiikkamerkki oli hiljaa vain tupsahtanut Citymarkettiin. Tiesin toki Taikasta ennalta, lähinnä Karkkipäivä-Sannin blogista ja Instasta. Ostin testattavaksi miselliveden ja päivä- ja yövoiteen.

 Kaikki syyskuun ostokset oli muuten tosi ihonhoitopainotteisia, olen nyt viime aikoina lätrännyt melkoisesti kosteusvoiteita ja muuta ihonhoitoa.


Cittarissa oli Lumenea hyvin tarjouksin, suurin tarjousprosentti oli Arktis-sarjassa -40%. Matkaan lähtikin ruokaostosten lisäksi siis Lähde tehokosteuttava 24h geelivoide (on tarkoitettu normaalille/öljyiselle iholle mutta ajattelin kokeilla kunnon seerumin kanssa.) Valo pikakaunistajan ostin meikittömiin päiviin. Niitä on muuten ollut todella vähän, olen meikannut joka päivä vaikka olen etätöissä vain pulut seuranani. Ja kyllä, pulut palasivat parvekkeelle. Nyt orrella on istunut vanhan parin sijasta vuorotellen kaksi nuorempaa parivaljakkoa, jotka ovat äänekkäitä ja tyhmiä. Selkeästi nuoria lintuja kun sekoilevat miten sattuu tuolla parvekkeella.

Olin ihan innoissani kun Lähde oli -20% ja uutuus, prebiootti-tehohoitokin kuului tarjoukseen. Punakeltainen tehohoito onkin vanha tuttu mutta ihana päästä kokeilemaan tätäkin. Arktis on talvisin luottokaverini ja siitä ostin sy-voiteen ja öljyseerumin. Arktis on tuoksuton mutta harvoinpa kyllä tulee kiinnitettyä huomiota Lumenen tuotteiden tuoksuihin, aika neutraaleja ovat onneksi kaikki. Nyt jos on talvella kuiva iho niin saa syyttää vaan laiskuuttaan.


 

Joulu, joulu, joulu. Siihen on enää kolme kuukautta. Tai siis vielä. Ostin Body Shopin isoimman kalenterin jossa tuotteet ovat täysikokoisia. Katsoin kyllä netistä mitä sisältää kun maksoi kuitenkin 149€. Tänä vuonna tBS joulukalentereissa ei muuten ole kausituoksuja mukana, joten joko käsivoiteet tai vartalojogurtit on varmaan ostettava karpalon tuoksuisesta Festive Berrysta tai jasmiinintuoksuisesta Winter Jasminesta. Vanha tuttu Warm Vanilla ei nyt tänä vuonna houkuta. Yves Rocherin joulutuoksuista tiedän vain sen, että toisena on Winter Apples. 

Joulukalentereista lievästi houkuttelisi vielä Yves Rocher tai Clinique. Essencen ja Catricen joulukalenterit tullaan tuttuun tapaan unboxaamaan täällä heti, kunhan saapuvat. Ehkä jopa jo ensi viikon lopulla aloitellaan. 

Lumenen joulukalenterin halusin taas minipurkkien vuoksi. Kunhan elämä jossain vaiheessa normalisoituu, niin reissuja on tiedossa ja silloin minit ovat näppäriä. Suurin osa on tuttuja tuotteita mutta on muutama itselle uusi. Paljon lemppareita pienemmissä paketeissa.

Joko olet miettinyt joulukalenteria?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie