Meikkikokoelmani: Primerit

Lupasin esitellä aivan liian suurta meikkikokoelmaani muuton jälkeen ja nyt alkaa hiljalleen olla tavarat löydettävissä esittelyjä varten. Mennään siinä järjestyksessä missä meikkaankin eli aloitetaan primereista.


Päivittäisessä käytössä ovat Lumene Nordic Chic moisturizing & illuminating primer, joka on luottoprimerini juhlameikissä mutta jota pyrin käyttämään arjessakin, ettei menisi hukkaan vanhentumisen vuoksi. Nyt kesällä, jos en meinaa olla ulkona työmatkaa enempää, on essence you better work! gym-proof primerin SPF 20 ollut riittävä. Lumene on melko väritön, essence vihreä mutta iholla näkyy lähinnä pienenä valkoisuutena.


Aurinkosuoja on myös nestemäisissä Catrice HD Active performance SPF 30 ja Lumene invisible illumination instant glow UV-primer. Catrice on selkeästi paksumpi ja valkoisempi. Lumene on matkalla uudeksi suosikikseni. Catrice Malaikaraiss healthy glow primer on niitä primereitä, joita käytän sellaisenaankin, ilman mitään päälle tulevaa tuotetta. Tällä saa kevyen hohteen iholle.


Catrice No more red on hyvin vahvasti vihreä primer, joka hävittää punaisuuden iholta. Essence tinted primer on silikonisen tuntuinen hiukan väriä sisältävä primer mutta väri ei oikeastaan iholla näy. Tuotteet lähtevät rullaamaan tämän päällä jos ei varo. Meikkipuuterin alla toimii. Essence Prime+ primereista vihreä vie punaisuutta ja pienentää huokosia ja punainen tuo iholle hiukan hehkua. Näistä tykkään paljon. Uusin on essence high beauty kosteuttava primer ja tämä onkin kuin kosteusvoidetta.



Silmämeikinpohjustajia varastoistani löytyy 3 ja sitten muutama Urban Decayn näyte. Lumenen primer on jo vanha, mutta koostumus on vielä ihan ok, joten ajattelin vielä hetken käyttää. Ei huono, mutta ei mitenkään erikoinen. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Honey on kimaltavaa ja käytän lähinnä glittermeikkien kanssa tai jos haluan hohdetta muutoin. Catrice waterproof eyeshadow primer odottelee vielä käyttöönottoa, en viitsi pitää useampaa auki yhtä aikaa.

Ylläripylläri primereitakin on muutama liikaa mutta jokunen loppuu vielä tässä syksyllä.

Oliko tuttuja? Mikä on lemppariprimerisi?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie