Kevyt meikkipohja Lumenen tuotteilla




Sateiset viikonloput ovat olleet oikein hyviä meikkivoiteiden ja muiden vähemmän käytettyjen meikkien testailuun. Kun kunnolla sataa, voi epäonnistuneenkin meikin kanssa joko nököttää sisällä tai antaa sateen tuhota meikin lopullisesti. 


Lumenen meikkipohja oli kuitenkin niitä, joita olisi voinut esitellä julkisesti. Itselleni uusia ovat jo jonkin aikaa valikoimissa ollut Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja SK 30 ja tuoreempi Blur Longwear Pitkäkestoinen meikinkiinnityssuihke. Pohjustaja on nestemäinen, hyvin seerumimainen vaalea primer, jonka suojakerroin ei jää iholla vaaleana. Parin viikon testauksen perusteella tykkään primerista kovasti. Muut invisible illumination tuotteet eivät ole oikein toimineet ihollani, mutta tämä toimi. Meikinkiinnityssuihke taitaa olla Lumenen ensimmäinen ja siitäkin pidän. Meikki pysyi hyvin päivän vaikka hikosinkin. Suihke on hyvin hienojakoinen ja ohjeen mukaan 2-4 suihkausta pitäisi riittää, itse käytin kyllä vähän reilummin. Tuoksu on alkuun aika alkoholinen ja alkoholi onkin toisena INCIssä mutta tuoksu häviää äkkiä.

Lumene blur setting spray primer

Näihin yhdistin vanhemmasta valikoimasta Natural Glow Heleyttävä meikkivoiteen, joka on lempparimeikkivoiteeni, Nordic Chic Irtopuuterin ja valikoimista jo poistuneen cc- kynän joka on ulkoisesti hyvin saman tyyppinen Lumenen nykyisten valokynien kanssa. Natural glow on täysin nestemäinen meikkivoide, kevyesti peittävä ja kun en itse tykkää meikata esimerkiksi pisamia piiloon, on tämä ihan täydellinen yhdistelmä peittävyyttä ja keveyttä. Nordix Chic on myös lempparini. Varmasti parempia ja kalliimpia puutereita löytäisi, mutta minun tarpeisiini vallan mainio.

Tuli hiukan turhan hieno siivouspäivän meikki mutta ainakin oli kivaa testaillessa.


Silmämeikissä käytin Catricen Pro Next-Gen Nudes Slim Eyeshadow Palettea, sävyssä 010 Courage is beauty, joka on kympin paletiksi erittäin hyvä pigmentiltään. Monimuolinen kattaus mattaa, shimmeriä ja glitteriä. Sen alla käytin sekä Lumenen hävettävän vanhaa mutta avaamattomana säilytettyä luomivärin pohjustajaa ja Urban Decayn eyeshadow primer potion honey -versiota glitterisen Passionate sävyn alla liikkuvalla luomella. Rajaus Yves Rocherin vanhalla rajauskynällä ja kulmat essence vanhemmalla kulmakynällä ja Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara -kulmageelillä. Ripsarina Catricen EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara, josta tykkään paljon, mutta jonka kanssa pitää olla aikaa, että saa tuuheat ja näyttävät ripset ilman, että yläluomi on myöskin musta.


Muut käytetyt tuotteet:
-Essence ultra last lip liner 01 lavender blender
-Essence crystal wet look lipgloss sävy, kadonnut jo hylsystä tätä kirjoittaessa
-Too Faced Chocolate Soleil medium/deep
-Clinique hyvin vanha poskipuna
-Revolution skin kiss Golden kiss-highlighter


Mikä on sinun lempparimeikkivoiteesi? Vinkkaa alle!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie