Essencen syksyn valikoima -minun poimintani

Essencen (ja sisarbrändi Catricen) valikoimat uudistuvat taas. Tällä kertaa ei mukana ollut hirveästi tuotteita, jotka kiinnostavat mutta ainahan sitä tulee ostettua uudesta kokoelmasta jotain.

Aikaisempia Prime+ studio ja the blush -julkaisuja

Osa pakkauksista näytti taas omaan silmääni lapsellisilta ja halvoilta ja esimerkiksi ensimmäisinä uutuuksista Trend editionina julkaistavista HELLO, good stuff- tuotteista en koe mitään itselleni tarpeelliseksi.

The blush korvasi vanhat matt touch blushit ja en tiedä nyt tuliko tätä uusia sävyjä vai miksi tämä on uutuuksissa. On joka tapauksessa todella hyvä poskipuna, joka on jo ollut loppukesän ja syksyn arkikäytössäni.

Tiny tip liner waterproof ei ehkä itselleni ole se innostavin, kun en edelleenkään rajauksia käytä mutta ajattelin nostaa tämän esille, koska varmasti montaa muuta kiinnostaa. Pienen pienellä kärjellä luulisi saavan tarkan rajauksen ja moni on kehunut essencen rajauksia.

Essencen ripsarit ovat yleensä hyviä ja omaan mieleeni eniten oli sekä harjalta että pakkaukselta 24ever BOLD volume mascara. Tässä on muovinen, kaareva harja ja erottelevassa versiossa suorempi kuituharja saksankielisten sivujen mukaan.

Prime+ studio sarjan aikaisemmat primerit olivat todella hyviä ja nyt tuli kaksi uutta. Hydrating-versio lupaa kosteuttaa ja pienentää huokosia. Sisältää hyaluronihappoa ja kookosvettä. Protecting-versiossa taas on SPF 20.

Pretty Natural hydrating foundationista on saatavilla 36 eri sävyä, joista pari vaaleinta ja varmaan 10 tumminta näkyy olevan Essencen saksankielisillä sivuilla vain netistä tilattavissa. Suomenkielisillä sivuilla on näkyvissä 31 sävyä ja kun Essencellä ei ole suomalaista nettikauppaa (paitsi La la lipstick) niin toivon että kauppoihin saadaan laaja sävyvalikoima. Lupailee 24h kestävyyttä, luonnollisen mattaista pintaa, höyhenenkeveyttä ja päivän kestävää täydellisyyttä. (Kannatti lukea pitkää saksaa peruskoulun ajan). 

Luonnollisesti valikoimiin on tulossa uusia luomiväripaletteja ja yksittäisiä luomivärejä, huulipunia, -kiiltoja ja -voiteita, rajauskyniä ja kynsilakkoja. Essencen hylly näytti sen verran tyhjältä kun viimeksi kaupassa kävin, että odottaisin uuden valikoiman tulevan pian myyntiin meillekin.

 Oliko mitään mielenkiintoista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie