L´Oreal Skin Paradise Tinted Water-cream

 

Taas on mysteerisen meikkivoiteen aika. L´Orealin uusi Skin Paradise Tinted Water-Creamia myydään ulkomailla sävytettynä kosteusvoiteena ja suomalaisissa verkkokaupoissa meikkivoiteena. Myös sävyvalikoima on nimiltään hyvin hämmentävä, sävyt ovat Fair 1 ja 2, Light 1 ja 2, Medium 1, 2, 3 ja 4 ja Deep 1, 2 ja 3. Citymarketissa sävyjä oli muistaakseni 4 ja vähän summamutikassa otin vaaleimman eli Fair 02.

Luvataan sisältävän vettä (mikä ylläri), aloe veraa, inkivääriä ja hamamelista. Vesi sentään on ensimmäisenä luettelossa, sen jälkeen tulee glyserolia, silikoneja ja monta muuta asiaa ennen aloeta. INCIä on muuten melko hankala lukea pakkausdesignin vuoksi. SPF 20 ja perinteinen tuubi. Hinta n. 15€ luokkaa. Omani ostin Cittarilta muistaakseni -40% tarjouksesta.

Lue lisää: Revolution Conceal & Hydrate

Fair 02 on L´Orealin sävykartassa vaaleanpunertava mutta omalla ihollani nään sen enemmän kellertävänä. Sen verran alkaa olla syksyä ilmassa, että värejä alkaa olla taas hiukan vaikea toistaa aivan samoina kuvissa mutta aika lähelle päästään kuitenkin.

Vesivoidetta voi L´Orealin mukaan käyttää joko kosteusvoiteena tai meikkivoiteena primerin päällä, joko sormin, siveltimellä tai sienellä.

Lue lisää: Lumene Natural Glow meikkivoide

Kulmakarvat on kestovärjätty kuvanottoaamuna, sen vuoksi vähän erikoiset. Koronan aikaan kun ei ole pariin päivään mitään menoa niin olen aika ronskilla kädellä värjännyt ja antanut värin sitten irrota ihosta.

Itse levitän tämän sienellä primerin päälle. "Dewy luminosity" on se, mitä tuotteen luvataan tekevän tämä onkin hyvin hyvin kevyesti peittävä, kosteusvoidemaisen kiinnon iholle jättävä. Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, voide ei peitä pisamia eikä viime aikoina ärtyneen posken punaisuutta.

Laitoin päälle puuterin ja muun meikin. Kuvassa vasta puuteroitu pinta, joka näyttää livenä ihan hyvältä, kuvassa korostuu ihonärin epätasaisuus. Valitettavasti muutaman tunnin jälkeen, pinta näyttää kaikkea muuta kuin hyvältä. Oma ihoni on kuiva mutta hikoili testailupäivinä mm. parvekkeen pesussa ja taukojumpissa. Hikoilun seurauksena meikki paakkuuntui pitkin naamaa kuivan näköiseksi. Toisaalta niistäessä voide hävisi nenästä, jättäen perään punaisena kiiltelevän nenän, jonka ihohuokosiin voidetta jäi selvästi valkoisina pisteinä. Silmien alta voide lähti karkuun kun pyyhin valahtanutta ripsaria.

Aion vielä joku päivä kokeilla Water-Creamia kosteusvoiteena ja raportoin toki teille, jos nyt ihme kävisi ja kyseessä olisikin loistava sävytetty päivävoide. Suuresti kuitenkin epäilen tämän toimivuutta itselleni päivävoiteenakaan.

Oletko jo kokeillut Skin Paradise Tinted Water-Creamia?


Edit. 30.8.2020. Ainakin tänään voide toimi ihan ok päivävoiteena, puuteria hiuka päällä. Iltapäivästä aika kiiltävä mutta ei paakkuuntunut mutta en kyllä hikoillutkaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie