Body Shopin talvi 2019


The Body Shopin talvi/joulukausituotteet ovat taas täällä. Tänä vuonna tuoksuina ovat Juicy Pear, Warm Vanilla ja Rich Plum. Ostin kaikista sarjoista käsivoiteet ja Juicy Pearista suihkugeelin ja Warm Vanillasta vartalojogurtin. Warm Vanilla on aikalailla samanlainen kuin edellisten joulujen vaniljatuoksut Vanilla Marshmallow ja Vanilla Chai. Rich Plum toi myös mieleen aikaisemman luumutuoksun, Frosted Plum. Päärynä oli mukavan päärynäinen ja uusi.


Kansainvälisten joulusarjojen kanssa on aina mielenkiintoista huomata, miten erilaiset asiat yhdistetään jouluun. Erot perheiden ja yksilöidenkin välillä ovat jo niin suuret. Luumun yhdistän vain luumukiisseliin, joka ei omaan jouluuni kuulu. Myöskään päärynä ja vanilja eivät varsinaisesti ole juuri joulun tuoksuja mutta ainahan nämä kausisarjat ja joululahjapakkaukset joulukalentereista puhumattakaan ovat hauskoja ja odotettuja.

Lushin joulua piti myös vilkaista, siellä on ainakin uusia meikkejä ja ihania lahjapakkauksia, kimallusta ja tietysti Snow Fairya useammassa muodossa. Yves Rocherilla on julkistettu vasta At the Heart of Pine Trees- setriltä ja appelsiinilta tuoksuva kausisarja. Yleensähän YR on tainnut pari kausisarjaa jouluksi julkaista.

Mitkä tuoksut mielestäsi kuuluvat jouluun? Ja ostatko joulun tuoksuja kosmetiikaan?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie