Törkeää törsäystä

Viime aikoina on mennyt aivan liikaa rahaa. Seuraavat kuvat selventänevät mihin se raha katosi.


Ensin menin Carlsonille ja kerroin myyjälle tarvitsevani talvikengät ja käyttäväni käytännössä vain Riekerin kenkiä. Hintalappu Riekerin vettähylkiville tekonahkanilkkureille oli 95€.






Sitten ostin illalliskortin kaksille eri vuosijuhlille Terhon edustajana. Seuraavaksi marssin takaisin Carlsonin kenkäosastolle ja ilmoitin myyjälle tarvitsevani matalakorkoiset juhlakengät jotka menisivät iltapuvun kanssa. Hintaa Gaborin H-lestisille mokkanahka-avokkaille 115€


Ja sitten se viimeisin ja kallein ostos. En ostanut sorsia, vaan uuden kännykän jolla sorsat on kuvattu. Vanha puhelimeni oli reilu pari vuotta sitten ostettu Honor 8, jonka kuvanlaatu ei enää miellyttänyt ja suurimpana ongelmana oli akku. Puhelin piti ladata vähintään kahdesti päivässä ja vaikka lähdin täydellä akulla liikkeelle, saattoi puhelin ilmoittaa viiden minuutin päästä, että akku on tyhjä ja sammuttaa itsensä. Olisin voinut selvitä pelkällä akun vaihdolla, mutta koska puhelin olisi pitänyt uusia viimeistään ensi vuonna, päädyin ostamaan Huawei P30. Rakastan sitä. Etenkin kameran vuoksi.

Vaassa on toisessa kupissa raha, toisessa iloni uusista asioista ja myös käytännöllisyys. Juhliminen mukavissa kengissä on paljon mukavampaa ja etenkin helmikuun pakkasissa lämmittävät talvikengät ovat melkein mitä tahansa rahasummaa arvokkaammat. Tietenkin isot kulutetut summat tarkoittavat, että nyt on katsottava tarkemmin syksyn aikana mihin rahansa käyttää. Seuraavien kalliiden ostosten sijaan, saattekin sitten kulupäiväkirjaa luettavaksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie