Joulukalenteriarvonta


Nyt on kaikki kolme joulukalenteria käyty läpi. Arvon kahdelle teistä pääasin kalentereista kootuista tuotteista koostuvaa joulukalenteria. Mukana on siis sekaisin kaikkien kolmen kalenterin (Catricen DIY , Essencen DIY ja Essencen joulukalenteri) tuotteita ja lisäksi vielä muitakin lähinnä meikkituotteita.


Kalenterit on siis koottu Catricen ja Essencen DIY-kalentereiden pusseihin/laatikoihin ja arvon aina yhdelle voittajalle 24 luukun joulukalenterin ja pakettiin on laitettu myös yksi extra luomiväripaletti.  Tuotteet ovat käyttämättömiä, osa paleteista on avattu kuvausta varten mutta niihin ei ole koskettu. Huulituotteet ja kynsilakat ovat avaamattomia. Eivät mahtuneet kalenterilaatikoihin niin tulevat ihan tavallisessa pahvilaatikossa.


Arvonnan säännöt:

-Osallistut arvontaan kertomalla mistä terveys/kauneusaiheesta haluasit lukea postauksen tulevaisuudessa. Jätä myös sähköpostiosoitteesi tai lähetä se nimimerkkitietojesi kanssa blogin ota yhteyttä-kanavan kautta. Jättämällä/lähettämällä sähköpostiosoitteesi, annat minulle luvan käyttää sitä tähän arvontaan liittyvissä yhteydenotoissa. Säilytän osoitteita siihen asti, että olen saanut voittajiin yhteyttä ja poistan sen jälkeen sähköpostit sisältävät kommentit sekä suoraan minulle lähetetyt osoitteet.
-Toisen arvan saat seuraamalla Pinkkiä piiperrystä Facebookissa, Bloglovinissa tai Blogit.fissä. Kerro kommentissasi mitä kautta seuraat. Pahakseni en myöskään pistä seuraamista Instagramissa @kosoliina
-Arvonta-aikaa on 31.10.2019 klo 24.00 asti. Arvon voittajat seuraavana päivänä ja olen sähköpostitse yhteydessä. Jos en saa vastausta kyseisen viikon loppuun mennessä, arvon uuden voittajan.
-Lähetän paketit vain Suomeen.
-Olen maksanut itse sekä tuotteet että postimaksut paketeista.

Kommentit

  1. Kiitos kaikille osallistuneille. Paketit ovat jo matkalla arvonnan voittajille ja kommentit on tietosuojasyistä poistettu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie