Donuts


I heart Revolution (ent. i heart makeup) toi jo aikaisemmin markkinoille donitsipaletit suklaapalettien kaveriksi. Nyt myyntiin tulleissa syksyn/joulun lahjapakkauksissa on mukana laatikollinen donitseja.





Donut tray maksoi Kosmeti4lessillä 35,95€ ja se sisältää viisi meikkidonitsia ja yhden paketin meikkisieniä. Donitsit ovat päältä pehmeitä ja melkein pakottavat tökkimään ja puristelemaan niitä.


Vaaleanpunainen donitsi Pink frosting sisältää kaksi shimmeristä poskipunaa, valkea Vanilla frosting shamppanjaisen highlighterin ja kinuskidonitsi Cinnamon sugar bronzerin.


Ihan näin kalmankalpealle kuin itse olen, voi Cinnamon sugar olla liian tumma. 



Peanut butter and jelly ja Chocolate caramel ovat luomiväripaletteja. Saan kyllä molemmilla paleteilla meikin aikaiseksi mutta jäin kaipaamaan mattasävyjä. PBJ:ssä ei ole yhtään mattaa ja CC:ssä on vain tuo oikean yläreunan ruskea. Molemmissa vasemman yläkulman hileisen näköinen tummasävy voisi olla jotain muuta mutta pitää kokeilla mitä näillä saa aikaiseksi. 

Meikkisienet olivat ihan laadukkaan oloisia, toki muoto voi olla vähän outo kun kulmikkaita paloja ei ole käyttänyt vuosiin.

Mitä olitte mieltä donitsitarjonnasta?

Kommentit

  1. Heh aika hauskoja pakkauksia ja ensin ihmettelin mitä noissa oikein on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan nuo hauskoja mutta vähän vaikeita saada järkevästi säilytykseen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie