Kosmetik4less tilaus


Taas se aika vuodesta kun kosmetiikkajoulukalenterien kuhina alkaa. Valitettavasti ihan tänään ei vielä päästä kalenterien kimppuun mutta sunnuntaiksi lupaan jo ensimmäistä kalenterin avaamista. Kosmetik4lessin tilaus pääsi aivan valtavaksi kun mukaan tuli kolme (3!) joulukalenteria. Tulevissa postauksissa tullaan aukomaan kaikki kalenterit ja sen jälkeen seuraa arvonta! Ihan kaikkea tätä tavaraa en siis tule itse pitämään vaan teillekin riittää.


Tänään kuitenkin ensimmäisen paketin kimppuun. Kosmetik4lessillä yleensäkin pakataan paketit hirmuisen hyvin ja tämän kertainen paketti oli kuin kasa pienempiä kauneusboxeja kun aloin sitä selvitellä.


Etenkin nämä yksittäiset tuotteet oli pakattu kuin jokin kuukausiboxeista.


Pääasiassa boxini sisältää essencen uutuuksia. Pari Catricen ja Revolutioniakin mahtui mukaan.


Essenceltä tuli uusia huulipunia. Perfect shine lipstick 04 perfect look ja crystal power väriä vaihtava 01be happy.


Poskipuna 60 beaming ja highlighter 10 heroic sävyt näyttävät todella hyviltä. En ole vielä kokeillut.


Revolution conceal & hydrate meikkivoidesävy piti valita aika summamutikassa mutta mitä hieman kokeilin kasvoille niin F0.2 taitaa olla jopa aavistuksen kalpea minunkin kalpeuteeni. Toisaalta kun suurin osa muista meikkivoiteista on aina liian tummia niin vaalealle on jopa tarvetta. Ja kunhan kokeilen meikkimunalla primerin päälle niin voi näyttää aika erilaiselta kuin nyt sormin pikaisesti kosteusvoiteen päälle. Pumppupullosta plussaa.

Essence crystal power 01 be brilliant kynsilakka.


My little copper-paletti on trend editionista eli ei tule pysyvään valikoimaan. Pahvinen pakkaus mutta painava peili tuo vähän laadukkaampaa oloa.


Sawasdee Bangkok liittyy muiden kaupunkipalettien seuraan. Kivasti taas mattasävyjä ja nämä kaksi palettia varmasti toimivat yhdessä. 

Catricen brow colorist semi-permanent brow mascara jäi näköjään vielä kirjoittamatta. Saa jäädä vielä odottelemaan tarvetta kun en viitsi aukoa useampaa kulmageeliä yhtä aikaa.

Haluatteko jostain tuotteesta tarkemmin esittelyä?

Kommentit

  1. Sawasdee Bangkok kiinnostaa, koska kauniit sävyt niin mietiskelen josko itselleni ostaisin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie