Syksyn karkkiuutuuksia


Syksyn tullen joulukarkit hiipivät aina vaan aiemmin kauppoihin. Ennen kuin aloitellaan joulukarkkien maistelua, maistellaan vielä pari muuta syksyuutuutta. Tällä kertaa mukana Pandan Suklaasydän kulta ja polka ja Karkki vai kepponen -suklaalevy.


En tiedä miksi karkkikuorrutteisia suklaita piti tehdä kahteen pussiin kahta eri väriä kun sekä kulta, että polka maistuvat kevyesti piparmintulta. Pandan mukaan karkkikuori on ohut ja rapea, omaan suuhuni kuori on aavistuksen liian paksu, mutta olenkin aina tykännyt enemmän ranskanpastillin tyyppisestä kuoresta. En tiedä oliko tämä nyt tarpeellista tuoda markkinoille, sokeri/karkkikuorrutettuja piparminttusuklaita on jo kuitenkin aika paljon saatavilla. Pandalla itselläänkin on Suklaasydän-pussi.


Oranssi halloweenlevy on värjättyä valkosuklaata karkkirakeilla. En tiedä onko minun makunystyröissäni vika, mutta en maistanut rakeita ollenkaan ja koko suklaa oli jotenkin tunkkaisen oloinen. Harvoin valkosuklaa muutoinkaan on ns. kevyt mutta mieluummin otan ihan tavan valkosuklaalevyn tai sitten Pandan vadelmamuruvalkosuklaan.

Oletteko maistaneet jo näitä?

Kommentit

  1. Empä ole vaikka yleensä maistan aina uutuudet. Nyt oon ollut ruokavaliolla jonka takia kiertänyt herkut kaukaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie