keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Viimeinen Bette Box

Spoilasin itseni jo eilen Lindan Bette Boxin esittelystä mutta kun sain omani tänään käsiin, meinasin ensin jättää jakamatta sen teille ollenkaan. Oma boxini oli mielestäni niin lähellä peetä (ja meikäläinen kuitenkin kirjaimellisesti käsittelee sitä työkseen), että olen iloinen kun tilaus loppuu nyt. Yhtä lukuunottamatta, kaikki tuotteet oli kohdistettu tilaajaprofiilin mukaan. Yksi hiustenpituuden mukaan ja loput tilauksen pituuden mukaan. Ymmärrän sen, että boxeihin luodaan eroja ja että pitkäaikaistilaajia muistetaan joskus, mutta se, että täysin erotellaan boxit on idioottimaista.En tilaa boxia parin euron markettivoiteiden vuoksi, joten en sellaisia halua etenkään kun pitkäaikaistilaajat saivat Mossaa.
Schwarzkopfin suihkekin on kolmen euron tuote mutta se nyt saa sen anteeksi jos on yhtä hyvä kuin muut Gliss suihkeet mitä olen käyttänyt. Talikan silmänympärysnaamio on ihan mielenkiintoinen ja Lumenen peitekynä onneksi kattaa koko boxin hinnan.


Iberon luomiväriapplikaattorit lensivät jo roskiin. Etenkään noilla varrettomilla en tee yhtään mitään. Himalaya ei brändinä houkuttele yhtään vaikka moni onkin kehunut sarjan edullisia tuotteita. Oscar de la Rentan hajuvesi näyte oli extratuote, jonka varmaan annan äidille kun itse olen niin tarkka tuoksuistani. Ja itse asiassa muidenkin. Tällä viikolla olen jo kahdesti joutunut tilanteeseen sopimattoman tuoksuhyökkäyksen kohteeksi.

Katsotaan tilaanko jonkin toisen boxin vai jatkanko the Better Boxin kanssa vai teenkö mitään.

4 kommenttia:

 1. Moi. Oli aivan samat fiilikset kuin sulla. Paitsi minä sain lyhyille hiuksille tarkoitetun tyvikohottajan tuon Gliss hoitoaineen sijaan. Minulla on todella pitkät hiukset ja se lukee Bette profiilissakin. Miksi ihmeessä silti sain tyvikohottajan. Vaikka se olisi pikaliimaa niin ei tämä pehko sillä kohoa. Tuoksunäytettä en saanut lainkaan vaikka se kortissa lukee. Mur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on sitten käynyt vielä huonompi tuuri boxin kanssa.

   Poista
 2. Tosi huono boksi kyllä ei-pitkäaikaistilaajille. Ihmettelen, että näinkö Bette ajattelee, ihmisistä saadaan niitä pitkäaikaistilaajia? Moni varmaan lopettaa tilauksensa tähän.. Verrattuna pitkäaikaistilaajien boksiin, tämä on liian huono, eroavaisuudet rahallisesti ja laadullisesti liian suuret :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmettelen kyllä heidän asiakassitouttamisstrategiaansa, ei tule ainakaan minusta pitkäaikaistilaajaa.

   Poista