Olen pieni kosmetiikkahamsteri


Kevään aikana on tullut hamsteroitua aika paljon. Lähiaikoina näyttäisi kyllä onneksi loppuvankin useampia tuotteita, mutta pitää oikeasti ruveta panostamaan käyttöön enemmän kuin ostamiseen.

Viimeisimpään Kosmetik4less-tilaukseen pitäisi sitä ennen luoda vielä viimeinen katsaus. Tilasin kokeiluun edullisia peitevoiteita ja koska netin välityksellä värien valinta oli hiukan vaikeaa niin mukana on enemmän ja vähemmän sopivia sävyjä.


Freedom Makeup - Concealer - Pro Conceal and Correct - Light olikin jo esillä aikaisemmassa postauksessa ja on todellakin keltainen.
essence - stay all day 16h long lasting concealer 20 on käytössä tälläkin hetkellä, joten sitä tilasin uuden tuubin kun tiesin varmasti sen käyvän.
essence - stay all day 16h long lasting concealer 10 otin kaveriksi. Keltaisempi kuin 20. Näitähän saisi Kuopiostakin mutta jotenkin ripsareiden, peiteaineiden ym pakkausten joista ei voi olla varma ovatko avaamattomia, ostaminen räpelletyiltä ständeiltä ei houkuta.
wet n wild - Photofocus Concealer - Light Ivory on taas sitten vähän punertavampi.


Ja tietysti essenseä. Glow-tuotteet ovat LE-kamaa, samoin  happy kawaii - nail polish - 02 games of cone.


Glow like - multi-use liquid highlighter 02 ja glow shot highlighting drops 02 todellakin hehkuvat. Story of my eyes liquid eyeshadow - 20 olikin aika paljon tummempi kuin kuvittelin, katsotaan keksinkö miten tämä toimii meikissä. Sen sijaan get your glitter on! glitter stick - 01 gold, are u kidding me?!!? missä se glitteri on???


Ihan liikaa huulituotteita.


BH Cosmetics - Lip Gloss - Nude Rose High Shine Gloss - Pixi
Catrice - Lip Gloss - Lala Berlin Lip Glace C02 - Cosmic Night
essence - Lipstick - this is me! nude lipstick - 01 Tässä taas tuote, jonka pakkaus saa jossain vaiheessa menettämään hermot. Päästä klikkailemalla saa siis tuotetta näkyviin ja sai useamman kerran klikkailla ennen kun tuli mitään.
wet n wild - Liquid Lipstick - MegaLast Metallic Liquid Catsuit - Harbor A Crush
L.O.V - Liquid Lipstick - online exclusive - THE FATEFUL lacquered lip stain 701 
essence - Lipstick - colour up! shine on! lipstick - 12
essence - Lipstick - colour up! shine on! lipstick - 08  Essencen uudet kiiltopunat ovat todellakin kepeitä kesäpunia.




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie