Catrice Active Warrior


Catricen Limited Edition Active Warrior on vähän kummallinen jo siinä, että se on tarkoitettu hienkestäväksi ns. urheilumeikiksi. Hienkestävä on itsellekin ajoittain tarpeen mutta urheiluun ei meikki mielestäni kuulu. Ostin sarjasta Make-up freezing sprayn, Epic Active-Proof Luminizer Highlighterin, Instant Blurring Stick Primerin ja Epic Sex-Proof Lip Ink AdREDnaline. Ensimmäisen kokeilun perusteella Spray oli näistä lempparini.

Primer stickin kanssa tuli tunne, että tuliko tuotetta ollenkaan iholle? Highligter ei oikein istunut iholle ja Lip Inkistä en saanut millään tasaista. Jouduin kerrostamaan sitä mutta silti väri oli hyvin epätasainen.



Yhdistin Catriceen kaksi essencen tuotetta. Boys & Girls lash & brow gel mascara on samaa tavaraa kuin essencen perus kirkas kulmageeli, pakkaukseen on vain vaihdettu tekstit. I love dewy eye gloss oli erikoinen mutta mukava tuttavuus. Kyseessä on siis luomikiilto, jota voi käyttää yksinään tai topperina. Käytin sitä yksinään luomilla, eikä se paljoa näkynyt eikä tuntunut mutta toi pienen lisän. Koostumus on jännä, tuote ei kuivunut luomille, mutta ei myöskään jäänyt kovin tahmeaksi.



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie