Kosmetiikkashoppailua Lidlissä


Kävin tässä taannoin Lidlissä kun kerrankin sain sinne autokyydin ja millä tahansa kortilla sai kaikesta -10%. Kävin sitten vilauttamassa alkusammutuskorttia ja tutustumassa Lidlin kosmetiikkatarjontaan. Hiustuotteet jätin minimiin, samoin kuin kokonaan pois värikosmetiikan kun niitä on ihan riittämiin ja tukka reagoi ihoa herkemmin aineiden vaihtoon.


Yksi ehdoton ostos Lidlistä on aina vanulaput. Hyviä hajoamattomia lappuja ja 140 kpl pakkauksissa. Hajoilen 80 kpl pakkauksiin kun unohdan aina ostaa lisää ajoissa.


Kasvoputsareista otin kokeiluun Cien Gentle Cleansing Milk (2,79€), Cien Sensitive Cleansing mousse (2,99€) ja Cien eye make-up remover double layer (2,19€). Molempia kasvoputsareita kokeilin kädelle ja luulen, että tulen tykkäämään kummastakin.


Pikkuruiset Cien body lotion (0,99e) ja hand lotion (0,99€) menevät reissukäyttöön. Cien sensitive body lotion (1,99€) jää kotikäyttöön. Pakkaus on haastava rajoittuneilla sormivoimilla, en meinaa jaksaa puristaa voidetta ulos. Kaksi sy-voidetta (2,99€/kpl) lähtivät kokeiluun kun näistä olen kuullut kommenttia sekä puolesta, että vastaan. Kumpikin on aikuisemmalle iholle, eli oletan kosteustehojen riittävän aamukäyttöön työmeikin alle. Kädelle kokeillessa yllättävänkin paksun oloisia.


Dentalux minihammastahna  (0,49€) pidemmille reissuille, joita joskus ehkä tulevaisuudessa on tulossa. Samoin Dentalux suuvesi (0,79€). Myös Cien volume hiuskiinne (0.99€), Cien minideodoranttispray (0,99€) ja Cien lime suihkugeeli (0,69€) joko matkakäyttöön tai kotona kokeiltavaksi.

Onko siellä kokemuksia Lidlin kosmetiikasta? Mitä on odotettavissa kun alan testaamaan?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie