Kevätmeikki Lumenella


Meikkailin niillä uusilla Lumenen tuotteilla mitkä esittelin pari päivää sitten. Nyt alkaa olla jo riittävästi valo kuvata ja vaalean verhon läpi saa jopa jotain värejä näkymäänkin kun ikkunat on suoraan etelään, mutta kyllä tuo selfieiden otto on vaan vaikeaa kännykällä. Siivosin ihan hikipäänä eilen ja en vaan silti keksi mihin olen laittanut kameran, jolla olisi helpompi kuvata.


Instant glow sävyseerumi, universal light
Nordic chic irtopuuteri translucent & poskipuna 2 kevätkukat
Nordic girl eyes eyes baby eyeshadow palette sävy 2
Nordic seduction creamy lipstick sävy 6 ihana aamu
Nordic noir deep impact mascara
Nordic seduction huulikiillon sävy 8 säde
Nordic chic kulmien muotoiluvaha 3 vaaleanruskea


Sävyseerumi oli odotetusti hyvin kevyt ja juuri sellaista hainkin. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, ei myöskään kovin matta. Ei kuitenkaan luonnossa hohda ihan noin paljoa. Tasoitti aavistuksen ihoa ja oli nopea levittää ihan sormin. Pisamat tykkään jättää näkyviin.


Irtopuuterin pakkauksen kanssa hiukan tappelin, ensin suojakalvoa poistaessa puuteria oli joka puolella ja en vielä oikein päässyt selvyyteen, haluanko levittää sen vipalla vai puuterisiveltimellä.


Kulmiin en laittanut muuta kuin Lumenen kulmageeliä. En nyt aukaissut saamaani uutta, kun vanhakin oli auki.


Ripsari olikin mustan sijaan tumman ruskea mikä sopii itselleni oikein hyvin. Joskus täysin musta ripsiväri vaan on liian tumma.


Luomiväripaletti oli ihan ok. Jäin kaipaamaan vaaleaa ja itseasiassa tummaakin mattasävyä.


Ripsiväri oli vielä vähän turhan kosteaa, mutta oletan saavani hyvän ripsarin kunhan se aavistuksen kuivahtaa.


Poskipunan kanssa piti olla hiukan varovainen kun meikkipohja oli niin kevyt. Oli kyllä kaunis keväinen sävy. Tähän viimeiseen kuvaan vaihdoin huulipunan huulikiiltoon. Ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla kumpikaan huulituotteista ei noussut mitenkään erityisesti lemppariksi. Kiilto oli sen verta pigmenttinen, että joutui levittämään tarkkaan. Huulipuna sen sijaan tuntui ainakin noin vaaleassa sävyssä korostavan kuivia huulia.

Mites omat kokemuksesi Lumenen uusiutuneista meikeistä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie